Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εργασιακό 24-10-2012

Εργασιακό 24-10-2012

0

Θέμα 1ο


2 διοικητικές θέσεις στην ΔΕΗ Ξάνθης
9 θέσεις στην περιφέρεια ΑΜΘ

Την πλήρωση 9 θέσεων διάφορων ειδικοτήτων ανακοίνωσε η ΔΕΗ, προκειμένου να καλύψει ανάγκες μονάδων και υπηρεσιών στις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  
Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:
• 2 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Ξάνθη
• 1 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Καβάλα
• 3 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Κομοτηνή
• 3 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Αλεξανδρούπολη
Όλες οι σχετικές προκηρύξεις δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dei.gr      

       
Θέμα 2ο


106 προσλήψεις στον δήμο Καβάλας
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Οκτωβρίου

Συνολικά 106 άτομα διάφορων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προσληφθούν στο δήμο Καβάλας για να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου αλλά και του ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας.  
Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Στο δήμο Καβάλας θα καλυφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις 42 θέσεις εκ των οποίων: δύο θέσεις μηχανοτεχνητών βαρέων οχημάτων ΔΕ, μία θέση χειριστή προωθητήρα γαιών ΔΕ, επτά θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων ΔΕ και 32 θέσεις εργατών καθαριότητας ΥΕ.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν όλα τα προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στο Γραφείο Δημότη και Απασχόλησης του δήμου Καβάλας στην οδό Παλαιολόγου 9 στην Καβάλα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2510-451360.  
64 θέσεις στην Προσχολική Αγωγή Καβάλας
Στο ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας θα καλυφθούν 64 θέσεις εκ των οποίων: 10 θέσεις νηπιαγωγών ΠΕ, 15 θέσεις βρεφονηπιοκομίας ΤΕ, 20 θέσεις βοηθών βρεφοκόμων ΔΕ, τέσσερις θέσεις μαγείρων ΔΕ και 15 θέσεις προσωπικού καθαριότητας ΥΕ.
Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί έως τις 31 Αυγούστου του 2013 με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης, αν το πρόγραμμα συνεχιστεί. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να το υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του συγκεκριμένου ΝΠΔΔ, στην οδό Αρκαδίου 4, ΤΚ 65404, στην Καβάλα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2510-243764. Οι σχετικές προκηρύξεις για όλες τις παραπάνω θέσεις δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του δήμου Καβάλας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kavala.gov.gr    

Θέμα 3ο


1 παθολόγος στο Νοσοκομείο Ξάνθης
3 γιατροί στην 4η Υ.ΠΕ (Α.Μ – Θ) – 2 θέσεις στο ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής
78 γιατροί σε 47 νοσοκομεία . Οι θέσεις αφορούν όλες τις ειδικότητες  

Εβδομήντα οκτώ θέσεις επικουρικών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων προκήρυξε το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Yγείας, επαναπροκηρύσσεται ο προηγούμενος άγονος διαγωνισμός για την πλήρωση 60 κενών θέσεων επικουρικών ιατρών σε περιφερειακά νοσοκομεία της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ προκηρύσσεται και νέος διαγωνισμός για την πλήρωση 18 νέων θέσεων ιατρών σε αντίστοιχα περιφερειακά νοσοκομεία.
Με την απόφαση αυτή του υπουργείου Υγείας επιδιώκεται η άμεση και αποτελεσματική ενίσχυση της λειτουργίας των περιφερειακών νοσοκομείων, τόσο σε νησιωτικές, όσο και σε ηπειρωτικές περιοχές και ως επί το πλείστον παραμεθόριες.
Ειδικά για τους επικουρικούς ιατρούς που ενδιαφέρονται για το ΕΚΑΒ, θα πρέπει να διαθέτουν παθολογία, χειρουργικές ή ειδικότητες Γενικής Ιατρικής. Υπάρχει από μία θέση σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ρέθυμνο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5231897.  

4η ΥΠΕ

Ειδικότητα Νοσοκομείο θέσεις
ΜΕΘ Γ.Ν. Δράμας 1
Αναισθησιολογία Γ.Ν. Κομοτηνής 1
Παθολογία(ΤΕΠ) Γ.Ν. Ξάνθης 1


ΕΚΑΒ

Αλεξανδρούπολη 1
Κομοτηνή 1

  Θέμα 4ο  


25 θέσεις στο Δήμο Κομοτηνής    

Δήμος Κομοτηνής
* 6 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (μέχρι 31.8.2013)
* 5 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων (μέχρι 31.8.2013)
Αιτήσεις εντός των προσεχών 10 ημερών.
* 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (μέχρι 31.8.2013)
* 9 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων (μέχρι 31.8.2013)
* 1 ΤΕ Φυσικοθεραπευτών (μέχρι 31.8.2013)
Αιτήσεις εντός των προσεχών 10 ημερών.    

Θέμα 5ο


3 θέσεις στο Δ.Π.Θ.    

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
* 1 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής (μέχρι 30.9.2013)
* 1 ΠΕ απόφοιτο (5 μήνες)
* 1 με Διδακτορικό δίπλωμα στο αντικείμενο της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης/ξένης (μέχρι 30.9.2013)
Αιτήσεις μέχρι 26.10.2012.            

Θέμα 6ο


Μεγάλη ζήτηση στη Γερμανία οι έλληνες πτυχιούχοι πολυτεχνείου
Εκδήλωση του Eures σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή εκπροσώπων 7 επιχειρήσεων    

Σε σταθερή πηγή άντλησης μηχανικών έχει μετατραπεί η ελληνική αγορά εργασίας για τις γερμανικές επιχειρήσεις, οι οποίες επιδιώκουν με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα να «εισάγουν» μηχανικούς διάφορων ειδικοτήτων από τη χώρα μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο, εκπρόσωποι από επτά μεγάλες γερμανικές εταιρείες θα παραστούν σε εκδήλωση που θα οργανωθεί από την ελληνική υπηρεσία του δικτύου απασχόλησης Eures στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη περί τα τέλη Νοεμβρίου (η ακριβής ημερομηνία των επισκέψεων δεν έχει ακόμα οριστεί) για να συναντήσουν μηχανικούς και πιθανότατα να προχωρήσουν σε προσλήψεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τις θέσεις των γερμανικών επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα του Eures-ΟΑΕΔ (http://www.oaed. gr/el/?Itemid=642) και στη συνέχεια να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και τις προσωπικές τους επιστολές στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγράφεται στην εκάστοτε θέση.
Επισημαίνεται ότι στα e-mail των υποψηφίων πρέπει να σημειώνεται υποχρεωτικά και ο κωδικός των θέσεων.  
Γερμανικές εταιρείες που ζητούν πτυχιούχους πολυτεχνείου
■CRM Senior Specialist Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: gr01ea23@oaed.gr Κωδικός 0£ons: 000111279
■Technical Architecture Manager in the SAP and SAP-BI Environment Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: gr01ea23@oaed.gr Κωδικός θέσης: 000111278
■JEE/EAI/Oracle/SOA/Mobile Developer. Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: gr01ea23@oaed.gr Κωδικός θέσης: 000111277
■ JEE/EAI/Oracle Team Leader/Software Architect Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: gr01ea23@oaed.gr Κωδικός θέσης: 000111276          

Σεμινάρια για νέους αγρότες    


Σεμινάρια για νέους αγρότες διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής).
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους από 24 έως και 40 ετών, που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα θα έχουν διάρκεια 50 ωρών και θα γίνουν αρχικά στην Αθήνα (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο) για 80 άτομα (20 ανά τμήμα), που
θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω τέσσερις θεματικές ενότητες:
1.Αμπελουργία – Οινολογία
2.Δενδροκομία και Νέες Δενδρώδεις Καλλιέργειες
3.Μελισσοκομία
4.Αιγοπροβατοτροφία – Γαλακτοκομία
Το επίπεδο γνώσεων, το αντικείμενο απασχόλησης και η εμπειρία ή μη στον αγροτικό τομέα παραγωγής, δεν θα αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των νέων εκείνων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων, θα γίνει κλήρωση.
Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 50 ευρώ για κάθε κύκλο, που θα κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας.
Τα σεμινάρια θα γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 17:00 έως 21:00 και Σάββατο πρωί, 10:00 έως 14:00) από την Πέμπτη 15.11.2012 έως και την Πέμπτη 20.12.2012.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στα γραφεία της Γενικής Γραμματεία Νέας Γενιάς ( Αχαρνών 417, Αγ. Ελευθέριος, ώρες: 09:00- 14:00, γραφείο 135) ή στο e-mail: a.katsarou®> neagenia.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση έως σήμερα 27/3 για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Επίσημη ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Αρχή – 4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία…