Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στην… αναμονή για τον νέο προπονητή

Στην… αναμονή για τον νέο προπονητή

0
proponisi-empros

Δεν υπήρξε χθες η ανακοίνωση του «εκλεκτού»

Με την παρουσία του Χρ. Πανόπουλου η χθεσινή προπόνηση              

Χωρίς κάποιο νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Skoda Ξάνθη. Κι όταν αναφερόμαστε σε νέο πρόσωπο εννοούμε φυσικά τον νέο προπονητή, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το περασμένο Σάββατο.  
Με την παρουσία του Χρ. Πανόπουλου η χθεσινή προπόνηση  
Τη Δευτέρα οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας είχαν ρεπό και χθες επέστρεψαν στα προπονητήρια του αθλητικού κέντρου για να αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων.
Έτσι καθώς και χθες δεν υπήρξε η παρουσία νέου προπονητή, ο προσωρινός αντικαταστάτης του Ουζουνίδη, Βασίλης Δανιήλ (υπεύθυνος των ακαδημιών της Skoda), με τη συνεργασία του υπόλοιπου τεχνικού τιμ (Ν. Ουσταμπασίδης – β. προπονητή, Π. Γκότσης – γυμναστής, Α. Μαλαδένης – προπονητής τερματοφυλάκων) ανέλαβαν την εκγύμναση και προπόνηση των ποδοσφαιριστών ρίχνοντας το βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας ενώ η προπόνηση έκλεισε με ¨δίτερμα¨.
Μοναδικός παίκτης που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ήταν ο Μαρσελίνιο ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο ομαδικό και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της προπόνησης στο χώρο βρέθηκε ο Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος μίλησε στους παίκτες, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν ρυθμούς και να αποδώσουν καλύτερο θέαμα στη συνέχεια. Όπως γίνεται αντιληπτό η κουβέντα δεν έγινε σε… χαμηλούς τόνους με το μεγαλομέτοχο να «γκαζώνει» τους παίκτες για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, ενώ υπήρξε και σκέψη για περαιτέρω μέτρα (πρόστιμο ή «εγκλεισμό» στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου) ως τιμωρία για τη μέχρι τώρα εικόνα. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν όντως θα υπάρξει κάποια τιμωρία ή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανακοίνωση του «εκλεκτού» για τον πάγκο της Skoda Ξάνθη, θα γίνει – εκτός απροόπτου – τις επόμενες ημέρες, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την καθοδήγηση της ξανθιώτικης ομάδας στον αγώνα που θα γίνει στην Κρήτη με τον Πλατανιά θα αναλάβει το ¨δίδυμο¨ Δανιήλ – Ουσταμπασίδη.  
«Σφήνα» Ομόνοιας για Αναστασιάδη  
Εν τω μεταξύ καμία πληροφορία ή νέο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητα του νέου προπονητή δεν προέκυψε χθες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έχει αναλάβει αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Χρ. Πανόπουλος ο οποίος βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με τις περιπτώσεις τεχνικών που έχουν το προβάδισμα. Τα δύο ονόματα προπονητών που έγιναν γνωστά από την πρώτη στιγμή, ως επικρατέστεροι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθη ήταν αυτά των Άγγελου Αναστασιάδη και Νίκου Κωστένογλου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά η παραπάνω πληροφορία.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο Άγγελος Αναστασιάδης δέχθηκε «κρούση» από την Ομόνοια Λευκωσίας για να αναλάβει τα «ηνία» της κυπριακής ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή ένας εκ των υποψηφίων για τον ίδιο σύλλογο είναι ο απερχόμενος από τη Skoda Ξάνθη, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …