Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με διπλό κίνητρο στην Κέρκυρα η Skoda Ξάνθη

Με διπλό κίνητρο στην Κέρκυρα η Skoda Ξάνθη

0
skoda_kerkyra

Θέλει να «σπάσει» την αρνητική προϊστορία

Ο Βοσκάκης διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης – αναλυτικά το πρόγραμμα      

   
Με ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία μπάλας και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Τις τελευταίες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε μαζί με τους παίκτες του περισσότερο στον τομέα του σκοραρίσματος, καθώς αν και η Ξάνθη δημιουργεί φάσεις δεν μετουσιώνονται σε γκολ.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ξανθιώτικης ομάδας είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και απουσίες λόγω τραυματισμών κι έτσι έχει στη διάθεση του τους πιο «ετοιμοπόλεμους» για το κυριακάτικο ματς.
Πάντως η 11άδα δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.
Δεδομένη είναι η παρουσία του Ζοντί Βιβιανί στη θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Μπέρτος – Βάλλας – Γκλέισον – Μπαξεβανίδης θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Ο Ρικάρντο Ντάνι θα αναλάβει το ρόλο του ¨κόφτη¨ μπροστά από τους αμυντικούς ενώ στο πλάι του με πιο οργανωτικό ρόλο θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Βασιλακάκης. Στο ένα άκρο (αριστερά) αναμένεται να ξεκινήσει ο Μαρσελίνιο και στο απέναντι (δεξιά) ο Πλατέλλας, ή ο Ονουάτσι. Στην περίπτωση που ξεκινήσει βασικός ο Πλατέλλας, ο Μάνταλος θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Μαρκόφσκι ή αν μείνει εκτός ο Μάνταλος, ο Ονουάτσι θα είναι αυτός που θα αναλάβει το ρόλο του ¨περιφερειακού¨ φορ.
Στην αποστολή πάντως πιθανότατα θα συμπεριληφθεί και το τελευταίο – χρονικά – απόκτημα της Skoda Ξάνθη, ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Νικολά Μαρίν, αλλά και ο Κομεσίδης που αποθεραπεύτηκε και είναι 100% έτοιμος.  
Διπλό κίνητρο  
Με διπλό κίνητρο θα αγωνιστεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας η Skoda Ξάνθη καθώς θέλει να πετύχει το «διπλό» που εκτός από τους τρεις βαθμούς που θα της χαρίσει θα είναι και το πρώτο στο «νησί των Φαιάκων».
Η ξανθιώτικη ομάδα στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις στο νησί του Ιονίου δεν έχει φύγει με τη χαρά της νίκης και φέτος οι συνθήκες ευνοούν γι να συμβεί αυτό. Εξάλλου μέχρι στιγμής η Κέρκυρα έχει δύο ήττες στα δύο ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ δεν έχει παρουσιάσει κάποια ομάδα που μπορεί να ¨καθαρίζει¨ παιχνίδια. Ωστόσο επειδή μεσολάβησε η 15νθήμερη διακοπή είναι πιθανόν να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει η ξανθιώτικη ομάδα.
Η προϊστορία:
2004-2005: Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 3-0 (Σύρος 18’, Γκαρόζης 26’, 62’).
2006-2007: Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 0-0
2010-2011: Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 1-1 (Μαϊστόροβιτς 93’ – Βασιλακάκης 90’)
2011-2012: Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 2-0 (Καλαντζής 60’, Γκουστάβο 70’)  
Ο Βοσκάκης διαιτητής της αναμέτρησης  
Ο Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη. Ο Κρητικός ¨ρέφερι¨ θα έχει βοηθούς τους Δημόπουλο (1ος – Μακεδονίας) και Καραϊσαρίδη (2ος – Πιερίας), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Λιαχούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).  
Σήμερα εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών  
Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για τις ελληνικές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της διευκρίνισε πως σήμερα το μεσημέρι (στις 15:00) κλείνουν τα γραφεία και όποιος πρόλαβε.. πρόλαβε.
Η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, τελευταία ημέρα της περιόδου μετεγγραφών για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές”. Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA (άρθρο 6 του Κανονισμού και των ερμηνευτικών σχολίων, όπως είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ), οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 15:00».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …