Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Λήστεψαν 74χρονη μέσα στο σπίτι της

Λήστεψαν 74χρονη μέσα στο σπίτι της

0
astynomia_peripoliko-empros

Με την απειλή βίας πήραν κοσμήματα και 230 ευρώ

Συνελήφθη χθες το πρωί 33χρονη δράστης. Αναζητείται ο άγνωστος συνεργός της

Την τρομάρα της ζωής της πήρε το πρωί της Τετάρτης 74χρονη από χωριό της Ξάνθης όταν δύο δράστες, ένας εκ των οποίων ήταν γυναίκα, μπήκαν στο σπίτι της και με την απειλή βίας πήραν δύο δαχτυλίδια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ και διάφορα έγγραφα που βρήκαν στο σπίτι και στη συνέχεια έγιναν καπνός.
Η γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό και το πρωί τις επόμενης ημέρας αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών λίγες ώρες αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν 33χρονη γυναίκα, η οποία ήταν η μία εκ των δύο δραστών. Ο συνεργός της παραμένει αγνώστων στοιχείων και αναζητείται από την αστυνομία.
Στην κατοχή της δράστιδας, βρέθηκαν δύο δαχτυλίδια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Επίσης βρέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1 γραμμαρίου. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η ίδια ήταν…γνώριμη στην αστυνομία, αφού είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για ληστεία και κλοπές.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζοντα από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση των στοιχείων και τον εντοπισμό του συνεργού της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…