Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ολοκληρώνεται το «παζλ»

Skoda Ξάνθη: Ολοκληρώνεται το «παζλ»

0
filiko-empros

Στη τελική ευθεία η μεταγραφή του αριστερού μπακ

Σήμερα στις 18:45 το φιλικό με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια    

         
Μετά την επιστροφή του Γκλέισον Σάντος στην Ξάνθη στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτήσουν και έναν αριστερό ακραίο αμυντικό, ώστε να συμπληρώσουν τα κενά στο ρόστερ τους και να ολοκληρωθεί το «παζλ» της νέας χρονιάς.
Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρκετές επιλογές τις οποίες εξετάζουν ώστε να καταλήξουν στην καταλληλότερη για αυτούς. Ωστόσο θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν, αφού η έναρξη του πρωταθλήματος είναι σε λιγότερο από ένα μήνα (25-26 Αυγούστου). Παράλληλα δεν αποκλείεται, εάν βρεθεί κάποια ικανοποιητική περίπτωση για την επίθεση να γίνει και σε εκείνο τον τομέα μία μεταγραφή, καθώς αυτή τη στιγμή ο μοναδικός «καθαρόαιμος» φορ περιοχής είναι ο Μαρκόφσκι, με τους Τριάδη, Ονουάτσι, Κούτεβ να υπολογίζονται ως ¨περιφερειακοί¨ και τους Αλτιπαρμακόφσκι, Ράνο να μην έχουν πολλές παραστάσεις από τη Super League, ενώ ο Βλάσης Καζάκης βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις που έχουν επισημοποιηθεί το ¨ρόστερ¨ της Skoda Ξάνθη έχει ως εξής:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Γιούρι Λοντίγκιν, Μιχάλης Ζαρόπουλος.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σπύρος Βάλλας, Γκλέισον Σάντος, Δημήτρης Κομεσίδης, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Δημήτρης Γούτας, Κώστας Τσαμούρης, Σταύρος Σταθάκης*.
* Ο Σταύρος Σταθάκης παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στο Παραλίμνι Κύπρου.
ΜΕΣΟΙ: Ρικάρντο Ντάνι, Θοδωρής Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο Λέιτε, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Φλίσκας, Θόδωρος Τορομανίδης, Λάζαρος Γκατσολάρι, Φώτης Δουμάνης. Παύλος Καθάριος.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μάρκο Μαρκόφσκι, Παναγιώτης Τριάδης, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Ντάνιελ Κούτεβ, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, Αντώνης Ράνος, Γιώργος Λαζαρίδης*, Βλάσης Καζάκης**.
* Ο Γιώργος Λαζαρίδης παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Νίκη Βόλου.
** Ο Βλάσης Καζάκης βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.  
Σήμερα το φιλικό με τον Πανθρακικό  
Σήμερα (Σάββατο) το απόγευμα, στις 18:45, η Skoda Ξάνθη θα δώσει το 4ο κατά σειρά φιλικό της ενόψει των αγώνων προετοιμασίας. Σημερινός αντίπαλος της ξανθιώτικης ομάδας είναι ο Πανθρακικός, ενώ το φιλικό θα διεξαχθεί στο «Skoda Ξάνθη Arena».
Εν τω μεταξύ το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη φιλικό με την Κέρκυρα ακυρώθηκε, ωστόσο η Ξάνθη βρήκε γρήγορα αντίπαλο και έτσι την Τετάρτη (08/08) θα υποδεχθεί στα Πηγάδια τον Εθνικό Γαζώρου.
Τα φιλικά προετοιμασίας της Ξάνθης:
Τα φιλικά προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη:
Skoda Ξάνθη – Ομάδα Νέων Skoda Ξάνθη: 2-0
Skoda Ξάνθη – Ν. Σαλαμίνα Κύπρου: 3-0
Skoda Ξάνθη – ΑΕ Πάφου Κύπρου: 0-0
Σάββατο 04/08: Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός (18:45)
Τετάρτη 08/08: Skoda Ξάνθη – Εθνικός Γαζώρου
Σάββατο 11/08: Skoda Ξάνθη – Δόξα Δράμας
Τρίτη 14/08: Π.Α.Ο.Κ. – Skoda Ξάνθη  
Προς Λεβαδειακό ο Πόι  
Ο Μάουρο Πόι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Ξάνθης αλλά του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και ήδη του κατέθεσαν πρόταση και περιμένουν την απάντηση. Ο Πόι μάλιστα ταξίδεψε στην Ελλάδα για τις διαπραγματεύσεις και το πιθανότερο είναι να συμφωνήσει με την ομάδα του Λεβαδειακού, όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Παράσχος.  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…