Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Οργανώνονται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Οργανώνονται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

0
Eystratiou_1-empros

Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση των Συντονιστικών Επιτροπών της ΑΜΘ
στην Ξάνθη

Θα συστήσουν επιτροπές σε δήμους και νομό για να έχουν άμεση επαφή με την κοινωνία. Επίκειται το 1ο συνέδριο του κόμματος  μέσα στον Νοέμβριο

Σε διαδικασία οργάνωσης των δομών τους  σε επίπεδο δήμων, νομού και περιφερειών βρίσκονται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ενόψει του 1ου συνέδριου του νεοσύστατου κόμματος που θα γίνει τον Νοέμβριο και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν την 1η συνάντηση των Συντονιστικών Επιτροπών της ΑΜΘ, το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 6μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Τη συνάντηση συγκάλεσε ο τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτής Έβρου κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παρόντες ήταν η βουλευτής Σερρών, ΣΤ αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνη για τις συντονιστικές επιτροπές σε Σέρρες , Δράμας, Καβάλα και Ξάνθη κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά καθώς και ο υπεύθυνος  για τις συντονιστικές επιτροπές της ΑΜΘ κ. Δαγλαρτζής Νίκος απ την Γραμματεία Οργανωτικού των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Συμμετείχε επίσης ο αν.  τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης Μακεδονίας – Θράκης και πολιτευτής κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου καθώς και μέλη του κόμματος

Επιτροπές σε δήμους και νομό
Όπως μας πληροφορεί ο κ. Ευστρατίου σκοπός της συνάντησης είναι η οργάνωση του κόμματος με τη δημιουργία τοπικών επιτροπών σε επίπεδο δήμων , νομού και περιφέρειας καθώς προγραμματική θέση και προσωπική επιθυμία του προέδρου κ. Πάνου Καμμένου είναι η άμεση επαφή και επικοινωνία του κόμματος με τις τοπικές κοινωνίες ώστε να αφουγκράζεται τα προβλήματα και να υπάρχει ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας. Να σημειώσουμε ότι στην Ξάνθη έχουν ήδη συσταθεί 3 επιτροπές, στο δήμο Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου και μία σε επίπεδο νομού στην οποία υπεύθυνη είναι η κα Τζανόγλου.
Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως σε θέματα οργανωτικά και κατατέθηκαν προτάσεις για τις αρμοδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών οι οποίες και θα κατατεθούν  στο συνέδριο.    

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…