Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Ιωάννης Ξυνίδης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Ιωάννης Ξυνίδης

0
xinidis_001

Με τα χρώματα του Ν.Ο Καβάλας αγωνίστηκε ο Ξανθιώτης κολυμβητής

Αποκλείστηκε στα ημιτελικά και τερμάτισε 16ος στα 100μ. ελεύθερο          

Μπορεί το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης να έχει κλείσει εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο, αυτό όμως δεν αποτρέπει κολυμβητές από την πόλη μας να εξασκούνται στο αγαπημένο τους άθλημα, αν και χρειάζεται να διανύουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να προπονηθούν, σε πισίνες γειτονικών πόλεων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του νεαρού ταλαντούχου Ξανθιώτη κολυμβητή, Γιάννη Ξυνίδη, ο οποίος μετά την παύση λειτουργίας του κολυμβητηρίου της πόλης μας μετεγγράφηκε στην κολυμβητική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας και καθημερινά προπονείται εκεί, ώστε να παραμείνει σε υψηλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ξυνίδης μάλιστα συμμετείχε μεταξύ άλλων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο στο Ο.Α.Κ.Α.
Ο Ξανθιώτης κολυμβητής, εκπροσωπώντας τον Ν.Ο. Καβάλας, αγωνίστηκε στα 100μ. ελεύθερο παμπαίδων Α’ και έφτασε ένα βήμα πριν τα τελικά, καθώς τερμάτισε στη 16η θέση με χρόνο 59’’.45.
Εκτός του παραπάνω αθλητή αρκετοί είναι αυτοί που μετά την παύση λειτουργίας του Κ.Ο. Ξάνθης και του «Ποσειδώνα» Ξάνθης «μετακόμισαν» σε συλλόγους γειτονικών πόλεων. Πάντως εκτός από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους αθλητικούς συλλόγους, το λουκέτο στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης οδήγησε σε «απραξία» πολλούς ακόμη συμπολίτες μας που ακολουθούσαν σε προγράμματα αποκατάστασης τραυματισμών μέσα στο νερό, ή αθλούνταν στα προγράμματα μαζικής άθλησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…