Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σαλτούρος- Μανιάτης συνάντησαν τους εργαζομένους της ΕΑΒ

Σαλτούρος- Μανιάτης συνάντησαν τους εργαζομένους της ΕΑΒ

0

Μίλησαν για τις δυνατότητες ανάκαμψης της εταιρίας. Στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια των διαγωνισμών επέστησε την προσοχή ο ξανθιώτης βουλευτής

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Ι. Μανιάτης, και ο Εισηγητής του Τομέα Άμυνας, Δ.Π. Σαλτούρος,maniatis_2-empros συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέλυσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, αλλά και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΑΒ μέσα από την υλοποίηση των παραγγελιών που έχει αναλάβει ήδη σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου.
Ο Δ. Π. Σαλτούρος τόνισε ότι η ΕΑΒ, ιδιαίτερα με τη συμβολή του εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού της, μπορεί να αποτελέσει εταιρεία πρότυπο και για άλλες εταιρείες και συμφώνησε ότι είναι σημαντικές οι περικοπές που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι, περικοπές που αγγίζουν το 37%.  Το γεγονός ότι η λειτουργία της ΕΑΒ δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά και ότι αναμένεται εντός του 2012 να εμφανίσει κέρδη στη λειτουργία της, είναι ενθαρρυντικά για τις δυνατότητες ανάκαμψης της εταιρείας και όπως δεσμεύθηκε ο Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Άμυνας, Δ. Π. Σαλτούρος, θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τρόπο δίκαιο τα αιτήματα των εργαζομένων, πάντα μέσα στα στενά δημοσιονομικά πλαίσια, που η χώρα υποχρεούται να λειτουργεί, αλλά και να διασφαλιστεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια στους διαγωνισμούς, έννοιες οι οποίες και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της ΕΑΒ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…