Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Την Κυριακή ο κολυμβητικός αγώνας «Θασοπούλα – Κεραμωτή»

Την Κυριακή ο κολυμβητικός αγώνας «Θασοπούλα – Κεραμωτή»

0
thasopoula-empros

Θα πάρουν μέρος και αρκετοί κολυμβητές από την Ξάνθη

Απόσταση 2,5 χιλιομέτρων (1,4 ναυτικά μίλια) καλούνται να καλύψουν οι συμμετέχοντες            

Την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο κολυμβητικός αγώνας «Θασοπούλα – Κεραμωτή». Αυτή θα είναι η 13η χρονιά που θα διεξαχθεί ο παραπάνω αγώνας ο οποίος αποκτά συνεχώς νέους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην κολύμβηση μαραθώνιων αποστάσεων σε ανοιχτή θάλασσα.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να κολυμπήσουν την απόσταση 1,4 ναυτικών μιλίων (περίπου 2,5 χιλιόμετρα) που χωρίζει τη Θασοπούλα από την Κεραμωτή.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών και Θαλάσσιων Αθλημάτων ¨Η Θασοπούλα¨, μαζί με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Νέστου (ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Π.Π.Α.Ν.).
Για τη διοργάνωση μίλησε στο «Ε» το μέλος του συλλόγου «Θασοπούλα» κ. Σταύρος Ματζίρης, ο οποίος δήλωσε:
Σ.Μ.: «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε το θεσμό κι έτσι και φέτος κάναμε τις προετοιμασίες για τον αγώνα αρκετό καιρό νωρίτερα. Εκτός από τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγείας, θα υπάρχει σκάφος που θα συνοδεύει τους κολυμβητές κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 άτομα, όμως λόγω εμπειρίας γνωρίζω ότι την ημέρα του αγώνα γίνονται οι περισσότερες εγγραφές κι έτσι και φέτος περιμένουμε συνολικά περίπου 70-80 άτομα να γραφτούν. Ανάμεσα τους βέβαια υπάρχει και η ξανθιώτικη εκπροσώπηση καθώς κάθε χρόνο περίπου 10 κολυμβητές από την Ξάνθη δηλώνουν συμμετοχή».
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00, ενώ τόπος συγκέντρωσης των συμμετεχόντων είναι το Λιμενικό Φυλάκιο Κεραμωτής (πίσω από το περίπτερο) απ’ όπου και θα γίνει η επιβίβαση τους στα πλοιάρια που θα τους μεταφέρουν στη Θασοπούλα. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα καθώς και ιατρική βεβαίωση, ενώ η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 10 Ευρώ.
Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα. Τέλος, θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων αθλητών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Συλλόγου κ. Σταύρο Ματζίρη 6974-655583 και κ. Λάζαρο Κιρκασιάδη 6972-328328. Επίσης στο Mail: smatziri@ee.duth.gr
Να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν οι παρακάτω κατηγορίες:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΕΣ
1η: έως και 28 ετών.
2η: 29 έως 38 ετών.
3η 39 έως 49 ετών.
4η 50 ετών και άνω.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η: έως και 25 ετών
2η: 26 έως 35 ετών.
3η: 36 έως 45 ετών.
4η 45 ετών και άνω.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α.Μ.Ε.Α.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λαχειοφόρος Αγορά του Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 έγινε παρουσία μελών του Δ.Σ., γονέων και αθλητών …