Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δεν εγκαταλείπει η «ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ» το κάμπιγκ Μυρωδάτου

Δεν εγκαταλείπει η «ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ» το κάμπιγκ Μυρωδάτου

0

Επίθεση κατά του δημάρχου Αβδήρων για τις δηλώσεις του στον Τύπο.

Του καταλογίζει ευθύνες για παρακώλυση επιχειρηματικών δράσεων στο δήμο του

Επίθεση κατά του δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη εξαπολύει η «ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ», εταιρεία που έχει μισθώσει το κάμπινγκ Μυρωδάτου, με αφορμή δηλώσεις του στον Τύπο για το θέμα. Συγκεκριμένα του προσάπτει ότι με τις τακτικές που ακολουθεί διώχνει επενδύσεις από το δήμο του και ότι με τις δηλώσεις του προδικάζει το δικαστικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία είναι σε δικαστική διαμάχη με την νυν δημοτική αρχή Αβδήρων

Η ανακοίνωση
Απάντηση σε δημοσιεύματα ΜΜΕ της Ξάνθης και δηλώσεις Δημάρχου Αβδήρων, σχετικά με την έκταση του πρώην Κάμπινγκ Μυρωδάτου
Ύστερα από σειρά δημοσιευμάτων σε τοπικές εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες με αυτούσιες αναφορές αποκλειστικών δηλώσεων του Δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Θράκη Τουριστική Αναπτυξιακή Α.Ε.», αισθάνεται την ανάγκη να γνωστοποιήσει στο κοινό της Ξάνθης και όχι μόνο, τα ακόλουθα:

1ον. Δεν έχει αποχωρήσει από τις συμβατικά αναληφθείσες υποχρεώσεις και τα δικαιώματά της, που απορρέουν από τη μίσθωση του χώρου που παλαιότερα λειτουργούσε το Κάμπινγκ Μυρωδάτου. Ούτε φυσικά έχει εγκαταλείψει την επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελούσε το σκοπό της μισθώσεως-εργολαβίας.

2ον. Ο Δήμος Αβδήρων δεν έχει προχωρήσει ποτέ μέχρι σήμερα, στην υποχρεωτική εκ του Νόμου παράδοση του μίσθιου με τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα προς την Εταιρεία μας.

3ον. Είναι απολύτως ανακριβές ότι οφείλονται εκ της εταιρείας μισθώματα.     Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο, ικανότητα σχεδιασμού και χρήματα για να δεχόμαστε δυσφημιστικές και εκ του πονηρού επιθέσεις και ανακριβείς δηλώσεις. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

4ον. Ο Δήμος Αβδήρων και μόνο αυτός, κωλυσιεργεί την επιχειρηματική δράση και το σύνολο της επένδυσης, για σκοπούς, που μόνο αυτός γνωρίζει, και για λόγους που ανάγονται αποκλειστικά σε δική του υπαιτιότητα. Λόγους τους οποίους γνωρίζει λεπτομερώς, από την πλειάδα των πρωτοκολλημένων εγγράφων μας προς τούτο, τα οποία επέλεξε να αφήσει αναπάντητα επί σειρά ετών. Οι δε προθέσεις μας είναι πολλάκις και εγγράφως δεδηλωμένες και παλαιότερα και πιο πρόσφατα.
Τέλος οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου, εν αναμονή της δικαστικής αποφάσεως, που θα κρίνει τη μεταξύ μας διαφορά, προσβάλλουν το θεσμό της δικαιοσύνης και καταδεικνύουν τον τρόπο δράσης και σκέψης της Δημοτικής αρχής αλλά και προδικάζουν το δικαστικό αποτέλεσμα. Τούτο πράττει ο Δήμαρχος Αβδήρων, πιθανόν ορμώμενος από την έπαρση και τη δύναμη της εξουσίας του. Είναι δε φανερή η πρόθεσή του να κατευθύνει την κοινή γνώμη στο συμπέρασμα, ότι για τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση, ευθύνονται όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο, πολιτικός γαρ.
Σε μια περίοδο που όλοι αναρωτιούνται, γιατί δεν υπάρχουν επενδύσεις στην περιοχή μας, οι δηλώσεις και οι πρακτικές του Δημάρχου Αβδήρων, δίνουν την καλύτερη απάντηση…
Για όλα τα περαιτέρω, το λόγο θα έχει άμεσα η δικαιοσύνη.
ΘΡΆΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε τροχιά αναβάθμισης το ελικοδρόμιο Σαμοθράκης

Το έργο, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, έχει αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση των εγκα…