Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 3 κλοπές σ’ ένα 3ήμερο!

3 κλοπές σ’ ένα 3ήμερο!

0
astynomia_ktirio_002

Άρπαξαν τσάντα με 2.650 ευρώ και σακίδιο από την είσοδο πολυκατοικίας

Διέρρηξαν περίπτερο. 6 συλλήψεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Η κοινωνία έχει αγριέψει και το …πράγμα έχει …ξεφύγει με τις κλοπές στην Ξάνθη αφού γίνονται μέρα μεσημέρι και μπρος στην είσοδο πολυκατοικιών! Έτσι ιδιαίτερα αποδοτικό ήταν για τις αστυνομικές αρχές της Διεύθυνσης Ξάνθης και αυτό το Σαββατοκύριακο αφού έγινα 3 κλοπές και  σύλληψη έξι  ατόμων.

3 κλοπές μέσα στο τριήμερο
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 14, 15 και 16-7-2012, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 28, 27, 16 οι άνδρες και  26, 30 ετών οι γυναίκες ετών καθώς ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Πήραν τσάντα και σακίδιο από την είσοδο πολυκατοικίας – Διέρρηξαν περίπτερο
Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο το Σάββατο 14 Ιουνίου το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 27χρονο, διότι είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 2.650 ευρώ περίπου από την τσάντα 52χρονης ημεδαπής.
Την Κυριακή 15 Ιουνίου το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 28χρονο και τις δύο ημεδαπές ηλικίας 26 και 30 ετών, διότι είχαν αφαιρέσει από την είσοδο πολυκατοικίας ένα (1) σακίδιο και μία πλαστική σακούλα, τα οποία περιείχαν διάφορα είδη ρουχισμού. Η κάτοχος το άφησε στην είσοδο για να πάει μέχρι το παρκαρισμένο της αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα της το άρπαξαν…
Τη Δευτέρα 16  Ιουνίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 16χρονο και τον 20χρονο, διότι είχαν διαρρήξει περίπτερο, από το οποίο είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα.  
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.  

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…