Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά 24 ηλεκτροφόρες περιφράξεις διατίθενται στους μελισσοκόμους Ξάνθης και Δράμας

24 ηλεκτροφόρες περιφράξεις διατίθενται στους μελισσοκόμους Ξάνθης και Δράμας

0
perifraxeis_melissia-empros

Από το Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» τού Άξονα 9: «Προστασία τού Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» τού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2015, ο Φορέας  Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης ενημερώνει για την προμήθεια και διάθεση για χρήση σε ενδιαφερόμενους μελισσοτρόφους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέσα στα όρια του Εθνικού Πάρκου, 24 ηλεκτροφόρων περιφράξεων για την πρόληψη των ζημιών και την αποτροπή θανάτωσης μεγάλων σαρκοφάγων.
Η διανομή των συσκευών θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των μελισσοτρόφων, με ευθύνη των  Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών Δράμας και Ξάνθης, υπό την επίβλεψη του Φορέα.
Μοναδική προϋπόθεση  αποτελεί το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι μελισσοτρόφοι  πρέπει απαραιτήτως να είναι μέλη των δύο αυτών Συνεταιρισμών.
Υποχρέωση των μελισσοτρόφων που θα προμηθευτούν τις περιφράξεις είναι η επιστροφή τους στον Φορέα, μέσω των Συνεταιρισμών, σε πλήρη λειτουργία, όταν θα πάψουν να τις χρησιμοποιούν, καθώς και η επίδειξη των θέσεων εγκατάστασης τους σε περιπτώσεις ελέγχων από την Διαχειριστική Αρχή των Ε.Σ.Π.Α. ή την εποπτεύουσα Αρχή του ΥΠΕΚΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
• κ. Κανεντώνης Φώτης, τηλ. 6972071280 (Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Δράμας)
• κ. Καραπαναγιωτίδης Παναγιώτης, τηλ. 6946759499 (Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ξάνθης)
• κ. Γρηγοριάδου Ελπίδα, τηλ. 2524021030 (Φ.Δ.Ε.Π.Ο.Ρ.)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

28 εκ. ευρώ στην ΑΜΘ για έργα βελτίωσης

Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων η δυνατότητα…