Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Αποκλείστηκε στα προημιτελικά η ΠΑΕ Δασκάλων Ξάνθης

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά η ΠΑΕ Δασκάλων Ξάνθης

0
daskaloi_1-empros

Από το πανελλήνιο πρωτάθλημα εκπαιδευτικών

Ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα των Ιωαννίνων με σκορ 3-0 στη φάση των «8»        

Στην προημιτελική φάση ¨φρέναρε¨ η πολύ καλή πορεία της ΠΑΕ Δασκάλων Ξάνθης, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εκπαιδευτικών που διεξάγεται στη Χαλκίδα.
Η ξανθιώτικη ομάδα διατήρησε το αήττητο στη φάση των ομίλων απ’ όπου προκρίθηκε ως 1η, όμως στους «8» βρέθηκε απέναντι στη δυνατή αντίστοιχη ομάδα των εκπαιδευτικών των Ιωαννίνων οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 3-0 κι έτσι οι Ξανθιώτες δάσκαλοι πήραν το δρόμο της επιστροφής.
Να υπενθυμίσουμε ότι στον 1ο αγώνα η ομάδα εκπαιδευτικών του Νομού Ξάνθης ήρθε ισόπαλη με τη Θεσσαλονίκη με σκορ 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και το 2ο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας όμως χρησιμοποίησε και παίκτες από άλλους κλάδους (όχι εκπαιδευτικούς), κίνηση η οποία απαγορεύεται κι έτσι η έκβαση του αγώνα κρίθηκε με την ένσταση που κατέθεσαν οι Ξανθιώτες και δικαιώθηκαν παίρνοντας το ¨τρίποντο¨ με σκορ 3-0 «στα χαρτιά». Στον 3ο και τελευταίο αγώνα του ομίλου οι ομάδες Ξάνθης – Αγρινίου ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με τον οποίο η ΠΑΕ Δασκάλων Ξάνθης συγκέντρωσε 5 και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου.
Στα προημιτελικά όμως που έγιναν το πρωί της Παρασκευής η ομάδα της πόλης μας στάθηκε άτυχη καθώς έπεσε επάνω στη δυνατή ομάδα των Ιωαννίνων από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-0.
Παρά τον αποκλεισμό οι Ξανθιώτες εκπαιδευτικοί αποχώρησαν ικανοποιημένοι από το τουρνουά, καθώς χάρηκαν τους αγώνες τους οποίους συνδύασαν με διακοπές μαζί με τις οικογένειες τους.
Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου:
Αγρίνιο – Λαμία 2-4
Θεσσαλονίκη – Ξάνθη 1-1
Ξάνθη – Λαμία 3-0 (α.α.)
Θεσσαλονίκη – Αγρίνιο 0-2
Αγρίνιο – Ξάνθη 2-2
Λαμία – Θεσσαλονίκη 0-2
Προημιτελικά:
Ιωάννινα – Ξάνθη 3-0

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Στράτο Κοντό συνάντησαν λαμπαδηδρόμοι της Ξάνθης

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους: Μαρία Παρσαντανιάν, Μάρκο Παπαδόπο…