Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Τένις: Πέντε Ξανθιώτες αθλητές συμμετείχαν στο 3ο Ενωσιακό τουρνουά

Τένις: Πέντε Ξανθιώτες αθλητές συμμετείχαν στο 3ο Ενωσιακό τουρνουά

0
tenis-web

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 ετών αφορούσε η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Ετοιμάζονται για το ενωσιακό για τις μεγαλύτερες ηλικίες τα μέλη του ΟΑ Ξάνθης        

Δύο Ξανθιώτιες ¨τενίστες¨ και τρεις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης συμμετείχαν στο 3ο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια – κορίτσια 10 ετών, που έγινε το διήμερο 23-24 Ιουνίου στην Κομοτηνή.
Η διοργάνωση αφορούσε αθλητές απ’ όλη την περιφέρεια Α.Μ. – Θ και τους συλλόγους που βρίσκονται σε αυτήν, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν την Α’ Ένωση.
Όσον αφορά τις επιδόσεις των αθλητών-τριών του ξανθιώτικου συλλόγου, σημειώθηκε μία πρόκριση στα ημιτελικά και τρεις στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Ο.Α. Ξάνθης:΅
Ο Επαμεινώνδας Αρχοντάκης αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Πανθρακικού με 2-0 σετ (4-0, 4-0).
Ο Στυλιανός Καραγιαννίδης αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Κωνσταντίνο Παφή του Πανθρακικού με 2-0 σετ (4-0, 4-0).
Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ειρήνη Νάστου του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας με 2-0 σετ (4-0, 4-0).
Η Δέσποινα Ποιμενίδου στα προημιτελικά νίκησε την Ελένη Αρβανιτίδου του ΑΟΑ Πρωτ. Καβάλας με 2-0 σετ (4-0, 4-1), ενώ στα ημιτελικά η Ξανθιώτισσα αθλήτρια αποκλείστηκε από τη Μάγδα Σαμαρά του Πανθρακικού με 2-0 σετ (4-0, 4-0). Η αθλήτρια από την Κομοτηνή στον προηγούμενο γύρο νίκησε την Ξανθιώτισσα Ελένη Χατζηαποστόλου με 2-0 σετ (4-0, 4-0).
Πλέον τα μέλη του ξανθιώτικου συλλόγου ετοιμάζονται για το 3ο ενωσιακό τουρνουά που θα αφορά αγόρια – κορίτσια 12, 14 και 16 ετών και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30 Ιουνίου – 01 Ιουλίου) στην Αλεξανδρούπολη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…