Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Στο Επικρατείας των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ ο Φ. Τσαλίδης

Στο Επικρατείας των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ ο Φ. Τσαλίδης

0
tsalidis_3-web

Σε μη εκλόγιμη θέση, συμμαχεί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Η έκπληξη που περιμέναμε από τις λίστες ήρθε τελικά από τα ψηφοδέλτια Επικρατείας, με την προσχώρηση του Φίλιππου Τσαλίδη στους Ανεξάρτητους Έλληνες και την τοποθέτησή του σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Δύο πανεπιστημιακοί, πρώην βουλευτές ΝΔ στον Πάνο Καμμένο
Την προσχώρηση του τ. βουλευτή της ΝΔ Φίλιππου Τσαλίδη στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανακοίνωσε το κόμμα, μαζί με αυτή του επίσης καθηγητή πανεπιστημίου Κώστα Χαραλαμπόπουλου, τ. βουλευτή ΝΔ Ιωαννίνων και πρώτου επιλαχόντα στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων. 
Ακόμη, δημοσιοποιήθηκε μια σειρά από έξι επιπλέον ονόματα πρώην στελεχών της ΝΔ που στηρίζουν την εκλογική μάχη του κόμματος του Πάνου Καμμένου ή συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια.

Δεν εγκαταλείπει την πολιτική ο Φίλιππος Τσαλίδης
Ο Φίλιππος Τσαλίδης που φερόταν να συζητά στις προηγούμενες εκλογές με τη Ντόρα Μπακογιάννη, συμμαχεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει από την πολιτική, παρά το «κρέμασμα» που του επεφύλασσε ο Αντώνης Σαμαράς με την εξαίρεσή του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η οργισμένη επιστολή που απέστειλε στον Αντώνη Σαμαρά για τον «αυθαίρετο και χωρίς εξήγηση», όπως σημείωνε, αποκλεισμό του έκλεινε όλα τα ενδεχόμενα εκ νέου συνεργασίας με τη γαλάζια παράταξη, αφού περιείχε κατηγορίες και αιχμές για την μικροκομματική πολιτική του προέδρου και την αδυναμία του κόμματος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…