Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερις νεαρούς

Skoda Ξάνθη: Επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερις νεαρούς

0
neoi_kolaz_05_2012

Στη μεγάλη ομάδα οι Ράνος, Τορομανίδης, Δουμάνης και Τσαμούρης  

Έμεινε με την… όρεξη για Βλαχοδήμο η αγγλική Ρέντινγκ
             
Στα τμήματα υποδομής συνεχίζει να επενδύει η Ξάνθη και σε αυτό το πλαίσιο έγιναν επαγγελματίες τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ομάδα Νέων (Κ-20).
Πρόκειται για τον Αντώνη Ράνο (επιθετικό), τον Θοδωρή Τορομανίδη (αμυντικό μέσο), τον Φώτη Δουμάνη (δεξί χαφ) και τον Κώστα Τσαμούρη (κεντρικός αμυντικός).
Η σχετική ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ΑΟ αποφάσισε να εντάξει τους ποδοσφαιριστές Ράνο Αντώνιο, Τορομανίδη Θεόδωρο, Δουμάνη Φώτιο και Τσαμούρη Κων/νο, οι οποίοι ανήκουν στα τμήματα υποδομών της, στην 1η ομάδα, υπογράφοντας μαζί τους επαγγελματικό συμβόλαιο».
Με τις προσθήκες που έκανε μέχρι στιγμής η Skoda Ξάνθη στο έμψυχο δυναμικό της θα είναι σίγουρα μία από τις πιο νεανικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League της επόμενης περιόδου.
Το ¨ρόστερ¨ της Ξάνθης τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ως εξής (σε παρένθεση η ηλικία των παικτών):
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Ζοντί Βιβιανί* (30)
Γιούρι Λοντίγκιν (22)
Σωτήρης Λυμπερόπουλος (35)
Μιχάλης Ζαρόπουλος (21)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
Σπύρος Βάλλας (31)
Δημήτρης Κομεσίδης (24)
Δήμος Μπαξεβανίδης (24)
Μανώλης Μπέρτος (23)
Σταύρος Σταθάκης* (25)
Δημήτρης Γούτας (18)
Κώστας Τσαμούρης (18)
ΜΕΣΟΙ:
Ρικάρντο Ντάνι (30)
Μαρσελίνιο Λέιτε (25)
Θόδωρος Βασιλακάκης** (24)
Πέτρος Μάνταλος (21)
Βαγγέλης Πλατέλλας (24)
Κώστας Φλίσκας (32)
Ενέα Γκατσολάρι (20)
Φώτης Δουμάνης (19)
Θόδωρος Τορομανίδης (19)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
Μάρκο Μαρκόφσκι (26)
Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι (21)
Βλάσης Καζάκης* (29)
Παναγιώτης Τριάδης (19)
Αντώνης Ράνος (19)
*: Δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα οι Βιβιανί, Σταθάκης και Καζάκης οι οποίοι πιθανότατα θα παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες με μεταγραφή.
**: Για την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλακάκη ενδιαφέρονται οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.
***: Δανεικοί σε άλλες ομάδες έχουν δοθεί οι Παύλος Καθάριος (20χρ., Αγροτικός Αστέρας) και Γιώργος Λαζαρίδης (20χρ., Νίκη Βόλου) οι οποίοι θα επιστρέψουν με την έναρξη της προετοιμασίας και είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν στην Ξάνθη.  
Έμεινε με την… όρεξη για Βλαχοδήμο η Ρέντινγκ  
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πήρε την απόφαση για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όμως αν είχε… καθυστερήσει λίγο ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα «κατηφόριζε» προς τον Πειραιά ή αν θα έπαιρνε το δρόμο προς το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Αγγλία.
Κι αυτό γιατί η Ρέντινγκ είχε έτοιμη πρόταση προς την Ξάνθη για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ωστόσο δεν πρόλαβε να την καταθέσει πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
Η Ρέντινγκ ανέβηκε στην Premier League και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν σκοπό να επενδύσουν τουλάχιστον
100 εκ.
ευρώ για την μεταγραφική τους ενίσχυση.
Ανάμεσα στις λύσεις που είχαν προκριθεί ήταν και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, τον οποίο οι σκάουτερς της ομάδας είχαν παρακολουθήσει αρκετές φορές και είχαν κάνει θετική εισήγηση για τον 21χρονο επιθετικό. Μάλιστα η Ρέντινγκ είχε κάποιες επαφές με την πλευρά της Ξάνθης και τους εκπροσώπους του νεαρού παίκτη, ωστόσο δεν πρόλαβε να καταθέσει εγκαίρως την πρότασή της και ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό.
Για την ιστορία, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από το «νησί», η προσφορά της αγγλικής ομάδας προς την Ξάνθη ήταν 550.000 ευρώ (300.000 ευρώ με τις υπογραφές και 250.000 ευρώ αργότερα) ενώ θα παραχωρούσαν και 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …