Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Προανήγγειλε την αποχώρηση του ο Εντιμάρ

Προανήγγειλε την αποχώρηση του ο Εντιμάρ

0
edimar

Επιστρέφει στην Κλουζ από την οποία ήταν δανεικός

Επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής χθες η Skoda Ξάνθη            

Την επικείμενη αποχώρηση του από τη Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε ο Εντιμάρ με δηλώσεις του. Μάλιστα ο παίκτης τόνισε πως φεύγει από τη Ξάνθη με τις καλύτερες εντυπώσεις: “Ήταν ένας χρόνος που ζήσαμε πολλά με τους συμπαίκτες μου. Ευτυχώς, όμως, για εμάς τελείωσαν όλα καλά. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις και με την επιθυμία η ομάδα να πετυχαίνει μέρα με τη μέρα τους στόχους της¨ δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του. ¨Θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους Μαρσελίνιο και Πόι που με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα¨, πρόσθεσε.
Ο Εντιμάρ αποκτήθηκε πέρσι ως δανεικός από τη ρουμάνικη Κλουζ για ένα χρόνο, στον οποίο αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Skoda Ξάνθη σημείωσε 25 συμμετοχές (2231 λεπτά) και δύο γκολ.
Ο Εντιμάρ είναι ο 3ος παίκτης που θα δει την ¨πόρτα της εξόδου¨ της ξανθιώτικης ομάδας μετά τους Σουάνη και Πόι που ήδη αποχώρησαν ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν οι Νταρμπιόν και Στάσιακ, ενώ ο Σταθάκης πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.  
Στέλνουν Πρίττα από τον Άρη στην Ξάνθη!  
Την ίδια στιγμή που οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας χρονιάς συνεχίζονται, δημοσίευμα στο διαδίκτυο ανέφερε ότι η ενίσχυση της Skoda Ξάνθη θα ξεκινήσει με την επιστροφή του Σάκη Πρίττα!
«Ο Σάκης Πρίττας δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Άρη και η Ξάνθη θέλει να τον αποκτήσει αν κι εφόσον φύγει από το «Βικελίδης», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που εξηγούσε τους λόγους της πιθανής επιστροφής: «Ο Πρίττας έχει πολλές συμπάθειες στην ομάδα της Ξάνθης αφού το πέρασμά του από εκεί ήταν άκρως επιτυχημένο και διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με ανθρώπους της ομάδας όπως τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ η εμπειρία του μπορεί να φανεί χρήσιμη στη νεανική, όπως φαίνεται ότι θα είναι του χρόνου ομάδα του Χρήστου Πανόπουλου».
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 33χρονος σήμερα Θανάσης Πρίττας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας (τη χρονιά εκείνη Γ’ Εθνική) με τον οποίο σε 23 συμμετοχές είχε 7 γκολ και ακολούθως μεταπήδησε στη Skoda Ξάνθη με την οποία είχε 148 συμμετοχές και 10 γκολ το διάστημα 1999-2005. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 44 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ ενώ από το καλοκαίρι του 2007 ο Πρίττας αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρης Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να έχει κατορθώσει να μονιμοποιηθεί στην βασική 11άδα. Έχει ύψος 1.83 και βάρος 78 κιλά, ενώ η καλή παρουσία του τη σεζόν 2009-2010 είχε οδηγήσει τον τότε Ομοσπονδιακό Προπονητή Ότο Ρεχάγκελ να τον καλέσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής (2010) χωρίς όμως να σημειώσει εκεί συμμετοχή.
Πάντως είτε με τον Πρίττα, είτε με κάποιον άλλο παίκτη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι προσθήκες στο ¨ρόστερ¨ της Skoda Ξάνθη.  
Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής  
Την ευκαιρία να περάσουν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, αφού το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής, στο χωριό Υφαντές.
Αντιπροσωπεία της ξανθιώτικης ομάδας που απαρτιζόταν από τον αρχηγό Σπύρο Βάλλα, τον Μαρσελίνιο Λέιτε, τον Μανώλη Μπέρτο, τον Μάρκο Μαρκόφσκι, τον Θόδωρο Βασιλακάκη τον Δήμο Μπαξεβανίδη, τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Αστραπέλλο επισκέφτηκε τα παιδιά Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Οι παίκτες μοίρασαν δώρα, μίλησαν με τους μαθητές, έπαιξαν ποδόσφαιρο στον προαύλιο χώρο και δέχθηκαν τις ευχές όλων, προκειμένου η νέα σεζόν να είναι καλύτερη από τη φετινή. Τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους, ενώ η ξανθιώτικη ΠΑΕ ανανέωσε το ραντεβού της με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση από την οποία απουσίαζαν οι Αλτιπαρμακόφσκι (κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων Σκοπίων) και Δημήτρης Κομεσίδης (παρουσιάστηκε την Τρίτη στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων στη Θήβα). Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.      

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …