Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Παρέμβαση Μπηρόλ στην κόντρα Τσολακίδη – Τσιτιρίδη

Παρέμβαση Μπηρόλ στην κόντρα Τσολακίδη – Τσιτιρίδη

0
Birol_3-empros

Υπερασπίζεται τα έργα του στο δήμο Σελέρου

«Όλες οι αναθέσεις καθώς και οι εργολαβίες ήταν σύννομες και έχουν ελεγχθεί  από το ελεγκτικό συμβούλιο», υποστηρίζει

Στην κόντρα Τσολακίδη – Τσιτιρίδη παρεμβαίνει ο αντιδήμαρχος Σελέρου Μπηρόλ λαμβάνοντας αφορμή από την αναφορά Τσιτριρίδη στα έργα και τις ημέρες του ως δήμαρχου Σελέρου και στα χρέη που φόρτωσε το νεοσύστατο δήμο Αβδήρων. Σε επιστολή του δηλώνει έκπληκτος  – όπως σημειώνει – επειδή ο κ. Τσιτιρίδης ασχολείται μόνο με τα χρέη του Δήμου Σελέρου και όχι με τα χρέη των άλλων συνενωμένων δήμων (Αβδήρων – Βιστονίδας) τονίζοντας ότι η νομιμότητα όλων των αναθέσεων και των εργολαβιών έχουν ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Υπενθυμίζουμε ότι τα χρέη του δήμου Σελέρου ξεπερνούσαν το 1 εκ. ευρώ.

Επιστολή Μπηρόλ
«Για μια ακόμη φορά βλέπω έκπληκτος  και παρακολουθώ με λύπη μου  πως ο κ.Τσιτιρίδης, αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης  του Δήμου Αβδήρων  ασχολείται μόνον με τα χρέη του πρώην Δήμου Σελέρου και όχι της Βιστoνίδας ή των Αβδήρων.
Προφανώς δεν μπόρεσε να ξεχάσει τη μεγάλη ήττα που δέχτηκε στις περασμένες Δημοτικές εκλογές.
Όσον αφορά τα χρέη του πρώην Δήμου Σελέρου, όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένες φορές όλες οι αναθέσεις καθώς και οι εργολαβίες που πραγματοποιήθηκαν, έχουνε γίνει σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες  και έχουν ελεγχθεί  από το ελεγκτικό συμβούλιο, χωρίς να έχουμε αποκρύψει ποτέ τίποτε από την πολιτεία.
Μακάρι δε, όλα αυτά τα έργα τα οποία είχαν γίνει στον Δήμο Σελέρου για το καλό των πολιτών, να είχαν γίνει και στους υπόλοιπους Δήμους.
Συμβουλεύω τον κ. Τσιτιρίδη να ασχοληθεί με πιο ουσιαστικά θέματα τα οποία έχει ανάγκη ο Δήμος και οι Δημότες μας στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε».  

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…