Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Σειρήνες» και για Βασιλακάκη

«Σειρήνες» και για Βασιλακάκη

0
vasilakakis_02-empros

Δύο οι ομάδες που ενδιαφέρονται για το νεαρό μέσο της Ξάνθης

Θέλει Πόι ο Αστέρας Τρίπολης          

 
Την ίδια στιγμή που στο θέμα του Βλαχοδήμου και τη φημολογούμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό υπάρχει στασιμότητα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από δύο ομάδες για την απόκτηση του Θόδωρου Βασιλακάκη.
Η πρώτη δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει και φέτος την τακτική του «παιδομαζώματος» με την απόκτηση των ταλαντούχων παικτών των ελληνικών γηπέδων, ενώ ο δεύτερος «μνηστήρας» του Βασιλακάκη σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο Π.Α.Ο.Κ.
Ο 23χρονος μέσος που αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2009 στην Ξάνθη, με τις καλές εμφανίσεις που έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέβασε κατακόρυφα τις ¨μετοχές¨ του και βρέθηκε στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων, με τις δύο προαναφερόμενες να είναι αυτές που έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, ούτε όμως διαψεύδονται από καμία πλευρά, ενώ το γεγονός ότι η Ξάνθη είναι ανοιχτή σε προτάσεις – εφ’ όσον είναι ικανοποιητικές – δεν αποκλείεται να ανοίξει το δρόμο για τη μεταγραφή του.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι με τα τωρινά δεδομένα, είναι πιθανότερο να υπάρξει πρόταση από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. έχει να καλύψει κι άλλες οικονομικές υποθέσεις στις οποίες έχει δώσει προτεραιότητα.
Παράλληλα στο θέμα της φημολογούμενης μεταγραφής του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν ότι έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία ενώ κύκλοι της πειραιώτικης ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε επίσημη πρόταση στην Ξάνθη.  
Οι υποψήφιοι προς… αποχώρηση  
Οι Δημήτρης Σουάνης και Μάουρο Πόι άνοιξαν την ¨πόρτα της εξόδου¨ στη Skoda Ξάνθη, καθώς ήταν οι δύο παίκτες που αποχώρησαν πριν λίγες ημέρες. Τον ίδιο δρόμο πάντως αναμένεται να περάσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και σύντομα μάλιστα καθώς όπως όλα δείχνουν, Στεφάν Νταρμπιόν, Εντιμάρ Φράνκα, ίσως και ο Μίχαλ Στάσιακ αποδεσμευθούν. Επίσης ο ίδιος δρόμος άνοιξε και για τον Σταύρο Σταθάκη που πριν λίγο καιρό είχε δοκιμασθεί στις Η.Π.Α. από τους Chicago Fire (Σικάγο Φάιαρ) και είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας αμυντικός να συνεχίσει εκεί, ή σε άλλη ομάδα την καριέρα του.  
Θέλει Πόι ο Αστέρας Τρίπολης  
Την περίπτωση του Μάουρο Πόι εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς στο πρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού ο Σάκης Τσιώλης βλέπει τον παίκτη που θα καλύψει τα κενά των Μπρέσκα και Τσολάκη που αναμένεται να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από τους «Αρκάδες».
Ο Μάουρο Πόι, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Skoda Ξάνθη (106 συμ/20 γκολ), έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες κι έτσι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Αργεντινός ωστόσο θα προπονείται και αυτή την εβδομάδα με τους – πρώην πια – συμπαίκτες του και θα αποχωρήσει στη συνέχεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόι είχε βρεθεί στο ¨στόχαστρο¨ του Αστέρα Τρίπολης πριν δύο χρόνια, όταν έληγε το προηγούμενο συμβόλαιο του με την Ξάνθη, το οποίο είχε ανανεωθεί από την ξανθιώτικη ομάδα για μία διετία.
Απομένει πλέον να δούμε αν ο 31χρονος επιθετικός συμφωνήσει τελικά με τον Αστέρα ή άλλη ελληνική ομάδα, ή αν θα επιλέξει την επιστροφή σε ομάδα της πατρίδας του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…