Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Μάντατζη: «Δεν πάω με τους Οικολόγους»

Μάντατζη: «Δεν πάω με τους Οικολόγους»

0
mantatzi-empros

Διαψεύδει κατηγορητικά ότι του πρότειναν συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό τους

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ. Απ’ την Νομαρχιακή τα μηνύματα είναι αρνητικά για τον Μάντατζη
 
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Τσετίν Μάντατζη την φημολογία που αναπτύχτηκε τελευταία σύμφωνα με την οποία φέρεται να έχει αποδεχτεί πρόταση των Οικολόγων για συμμετοχή του στη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου τους στις επαναληπτικές εκλογές. Μιλώντας στο «Ε», τόνισε με έμφαση και με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν έχει δεχτεί καμιά κρούση ούτε έχει κάνει επαφές με κανένα κόμμα και κατά συνέπεια δεν συζητά την επάνοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό να γίνει αργότερα όταν οι συγκυρίες και οι συνθήκες το επιτρέψουν.  
«Καρφώνει» την Νομαρχιακή…
Και ενώ είναι κατηγορηματικός σ’ ότι αφορά τη συνεργασία του με άλλα κόμματα ο κ. Μάντατζη «μαλακώνει» τη στάση του όταν η συζήτηση έρχεται στο ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας: «Είμαι ανοιχτός στην συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ άλλωστε είναι ο χώρος απ’ όπου ξεκίνησα την πολιτική μου καριέρα. Δεν μου έχει γίνει όμως πρόταση. Αν γίνει θα το συζητήσουμε…», σημειώνει ενώ παράλληλα στρέφει τα βέλη του στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ: «Κάποιοι που παρουσιάζονται ως πατρώνοι στο όνομα του ΠΑΣΟΚ ζουν στον αστερισμό των ονείρων…».  
Καμιά πρόθεση προσέγγισης από το ΠΑΣΟΚ
Απ’ την πλευρά της Νομαρχιακής ο γραμματέας κ. Τσαρτσάρας δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για προσέγγιση του κ. Μάντατζη σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι που δεν έγινε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ στο νομό σημείωσε χαμηλό ποσοστό ωστόσο η θέση όσον αφορά τον κ. Μάντατζη είναι αμετακίνητη.  

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros,gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…