Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Φωτιά σε σπίτι τριών ανηλίκων

Φωτιά σε σπίτι τριών ανηλίκων

0
fotia_diamerisma_06_05_2012-empros

Μεγάλη καταστροφή υπέστη το διαμέρισμα στην περιοχή Εκτενεπόλ

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς. Πιθανό να ξεκίνησε από κερί ή γκαζάκι, καθώς είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Εκτενεπόλ, όπου διέμεναν τρεις ανήλικοι. Στις 10.30 μμ η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για την πυρκαγιά και επενέβη με 2 οχήματα και 5 άνδρες, προκειμένου να σβήσει τη φωτιά.

Από το σαλόνι ξεκίνησε η φωτιά
Το διαμέρισμα που υπέστη σοβαρή καταστροφή βρισκόταν στον πρώτο όροφο οικήματος με ισόγειο και δεύτερο όροφο, όπου διέμεναν οικογένειες. Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από το σαλόνι και διενεργείται προανάκριση για να εντοπιστούν τα αίτια.

Τους είχε κοπεί το ρεύμα
Εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο κερί ή γκαζάκι, καθώς στο διαμέρισμα είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και θεωρείται βέβαιο ότι προκλήθηκε από δική τους αμέλεια. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο του σαλονιού και επεκτάθηκε γρήγορα στο υπόλοιπο σπίτι, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Κουρτίνες, είδη ένδυσης- υπόδησης, καναπέδες, έπιπλα, πόρτες, τζάμια και κουφώματα του σαλονιού υπέστησαν ολική καταστροφή, ενώ ρυπάνθηκε από τους καπνούς και όλο το υπόλοιπο σπίτι. Ελαφρά ρύπανση υπέστησαν και τα δύο διαμερίσματα που βρισκόταν πάνω και κάτω, αφού παρόλο που έκλεισαν πόρτες και παράθυρα, ο καπνός εισχώρησε εντός των οικιών.
Να σημειωθεί ότι στο ίδιο διαμέρισμα είχε προκληθεί πυρκαγιά και στο παρελθόν λίγους μήνες νωρίτερα, η οποία ξεκίνησε από το μπάνιο και πάλι λόγω της διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά εκείνη τη φορά ήταν μικρής έκτασης και δεν υπέστη το σπίτι μεγάλη ζημιά.

2 αγόρια και 1 κορίτσι μένουν μόνοι στο διαμέρισμα
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και χθες οι 3 ανήλικοι επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική για να καταθέσουν για το συμβάν. Πρόκειται για 3 νέα παιδιά, ηλικίας 18, 16 και 15 χρόνων, δύο αγόρια και ένα κορίτσι που μένουν μόνα στο σπίτι και δεν έπαθαν τίποτα. Πλέον, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με τα προβλήματα που συνεχώς πληθαίνουν, τα 3 παιδιά καλούνται να διαχειριστούν μία εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση, τόσο με την επισκευή του σπιτιού όσο και με την εύρεση προσωρινής διαμονής.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…