Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Δροσερό ζελέ αμυγδάλου

Δροσερό ζελέ αμυγδάλου

0
zele_amygdaloy
  • 2 φακελάκια ζελέ (1 κουτί), ροδάκινο ή πεπόνι 
  • 1 ποτήρι γάλα 
  • 1 ποτήρια αμυγδαλόψιχα από ασπρισμένα αμύγδαλα 
  • 1 ποτήρι ζάχαρη 
  • 3 ποτήρια νερό  

Σ’ ένα μπολ αναμειγνύετε το ζελέ με την αμυγδαλόψιχα και τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζετε το γάλα μαζί με το νερό, μέχρι να γίνει χλιαρό. Ρίχνετε μέσα το μείγμα του αμυγδάλου, ανακατεύετε και μόλις αρχίσει να βράζει το κατεβάζετε από τη φωτιά. Το τοποθετείτε σε φόρμα και αφού γίνει χλιαρό το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Φοκάτσια με μαύρα σταφύλια

    για την ζύμη 350 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 ml. χλιαρό νερό 6 gr. μαγιά στιγμής 1…
  • Μπρόκολο τηγανητό με σάλτσα γιαουρτιού

    -700 γρ. μπουκετάκια μπρόκολου (χωρισμένα) -330 ml μπίρα -2/3 φλιτζανιού κεφαλογραβιέρα τρ…
  • Τάρτα με Μπέικον και Σύκα

    6 φύλλα κρούστας ή Βηρυτού 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια σε…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φοκάτσια με μαύρα σταφύλια

για την ζύμη 350 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 185 ml. χλιαρό νερό 6 gr. μαγιά στιγμής 1…