Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Δροσερό ζελέ αμυγδάλου

Δροσερό ζελέ αμυγδάλου

0
zele_amygdaloy
  • 2 φακελάκια ζελέ (1 κουτί), ροδάκινο ή πεπόνι 
  • 1 ποτήρι γάλα 
  • 1 ποτήρια αμυγδαλόψιχα από ασπρισμένα αμύγδαλα 
  • 1 ποτήρι ζάχαρη 
  • 3 ποτήρια νερό  

Σ’ ένα μπολ αναμειγνύετε το ζελέ με την αμυγδαλόψιχα και τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζετε το γάλα μαζί με το νερό, μέχρι να γίνει χλιαρό. Ρίχνετε μέσα το μείγμα του αμυγδάλου, ανακατεύετε και μόλις αρχίσει να βράζει το κατεβάζετε από τη φωτιά. Το τοποθετείτε σε φόρμα και αφού γίνει χλιαρό το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

-1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο -500-600 γρ. παστό μπακαλιάρο -100 γρ. ρύζι καρολίνα -1 κρεμ…