Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Αναβλήθηκε για τη Μ. Δευτέρα ο αγώνας Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη

Αναβλήθηκε για τη Μ. Δευτέρα ο αγώνας Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη

0
livadeia-empros

Ο δυνατός αέρας στο γήπεδο της Λιβαδειάς δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του την Κυριακή


Δείτε το χρονικό της αναβολής – πινακίδες ¨πετούσαν¨ αρκετά μέτρα μακριά από τις θέσεις τους  

Τι κι αν είχαν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν μαζί όλα τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής, ο αέρας της… Λιβαδειάς είχε διαφορετική άποψη καθώς δεν επέτρεψε την έναρξη και τη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη!
Οι προπονητές των δύο ομάδων (Γ. Παράσχος – Μ. Ουζουνίδης) είχαν ετοιμάσει τους παίκτες τους και είχαν δηλώσει τις αρχικές 11άδες με τις οποίες επρόκειτο να ξεκινήσουν στην αναμέτρηση, όμως τα 6 και πλέον μποφόρ που φυσούσαν στη Λιβαδειά οδήγησε το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βοσκάκη να αναβάλλει, αρχικά για 30 λεπτά, την ¨σέντρα¨.
Ο διαιτητής ενημέρωσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων ότι θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να γίνει νέα εκτίμηση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες όμως είχαν δείξει ήδη τις άγριες διαθέσεις τους, παρασέρνοντας εκτός από τις μπάλες διάφορα άλλα αντικείμενα.
Το οριστικό… χτύπημα όμως που έκανε τον Βοσκάκη να αναβάλλει οριστικά το ματς, ήταν όταν μετά τα 30 λεπτά διορίας που είχε δώσει μήπως και βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες ξαναβγήκε στο γήπεδο με τους αρχηγούς και μία διαφημιστική πινακίδα που είχε αποκολληθεί από τον αέρα πέρασε ¨ξυστά¨ από δίπλα τους και δίπλα από άλλους παίκτες και παράγοντες. Έτσι αφού όλοι αντιλήφθηκαν ότι όχι μόνο δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο αλλά η κατάσταση ήταν επικίνδυνη για όσους βρισκόταν στο γήπεδο, πάρθηκε αμέσως η απόφαση της οριστικής αναβολής.
Βάσει κανονισμών το παιχνίδι έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα (09/04) στις 19:00 και αυτό αποφασίστηκε τελικά, αν και την Μ. Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.
¨Εμείς ταξιδέψαμε για να αγωνιστούμε, αλλά με τέτοιες συνθήκες δεν γίνεται να παιχτεί μπάλα. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα με κανονικές συνθήκες”, σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της ξανθιώτικης ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου.
Από την πλευρά του, ο Γ. Αρχηγός του Λεβαδειακού Γιώργος Κασναφέρης δήλωσε λίγο πριν την απόφαση για οριστική διακοπή: “Οι συνθήκες είναι τραγικές. Η μπάλα δεν μπορεί να σταθεί στο έδαφος, τα σημαιάκια φεύγουν. Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε το παιχνίδι να παιχτεί στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε ο διαιτητής να πάρει τη σωστή απόφαση και να μην γίνει όπως με τον Εργοτέλη στον πρώτο γύρο. Οι διαιτητές πρέπει να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Αν αναβληθεί ο αγώνας ο κανονισμός προβλέπει την επόμενη ώρα την ίδια ώρα στη σέντρα”.
Για την ιστορία οι συνθέσεις που δηλώθηκαν:
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Πόποβιτς, Φαβάλι, Ναπολεόνι.
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Βιάνα, Βασιλείου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος.
Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Στάσιακ, Εντιμάρ, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Σουάνης, Ποι, Μαρσελίνιο, Καζάκης
Στον πάγκο: Βιβιανί, Σταθάκης, Μαρκόβσκι, Νταρμπιόν, Πλατέλας, Τσουμάνης, Αλτιπαρμακόβσκι  

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…