Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Προετοιμασία για… δύο αγώνες

Προετοιμασία για… δύο αγώνες

0
diaititis_voskakis

Ετοιμάζεται για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Πανιώνιο η Skoda Ξάνθη

Ο Βοσκάκης, ο Δούρος και ο… Τσι(κ)νιάρης!        

Με την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση, συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη ενόψει των δύο επόμενων αγώνων πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της εξάλλου περιλαμβάνει δύο ¨σερί¨ εκτός έδρας αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών με Λεβαδειακό (08/04) και Πανιώνιο (11/04) κι έτσι το πρόγραμμα της προσαρμόστηκε ανάλογα. Η προετοιμασία ενόψει των παραπάνω δύο αγώνων θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ το Σάββατο η ξανθιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για Λιβαδειά. Μετά τον κυριακάτικο αγώνα με το Λεβαδειακό η ξανθιώτικη αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα παραμείνει έως και την Τετάρτη (11/04), ημέρα που είναι προγραμματισμένο το ματς με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ενδιάμεσα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σε γήπεδα των Αθηνών, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και για τα δύο ματς. Ανάλογα εξάλλου με το αν υπάρξουν κάρτες – τραυματισμοί κλπ. θα διαμορφώνεται η εκάστοτε αποστολή και γι’ αυτό το λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να συμπεριλάβει όσους παίκτες έχει διαθέσιμους, ενδεχομένως και μερικούς νεαρούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Από την άλλη με την αποστολή δεν θα ταξιδέψει ο Σπύρος Βάλλας που είναι τιμωρημένος για τα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ ο Φλίσκας θα αγωνιστεί με Λεβαδειακό και θα επιστρέψει, καθώς έχει δηλωθεί για να εκτίσει μία αγωνιστική ποινής στο ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα ο Ντάνι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Βοιωτούς και θα τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με τον Πανιώνιο!
Όσον αφορά το ¨μέτωπο¨ των τραυματιών, οι δύο Γάλλοι Βιβιανί και Νταρμπιόν και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολοι για το πενθήμερο ταξίδι της Ξάνθης μακριά από τη βάση τους.  
Ο Βοσκάκης διαιτητής στο Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη  
Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής. Στο ματς Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη διαιτητής ορίστηκε ο Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου) με βοηθούς τους Καρατζίκα (1ος – ΕΠΣ Αθηνών) και Τσολάκη (2ος – ΕΠΣ Αθηνών), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας).
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει η επιστροφή του Πέτρου Κωνστανινέα σε ¨αγωνιστική δράση¨ και μάλιστα στο παιχνίδι Ατρόμητος Αθ. – ΠΑΟΚ που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ανάλογα με την κατάταξη τους οι δύο παραπάνω ομάδες θα πάρουν ανάλογους βαθμούς στα πλέι – οφ που θα ακολουθήσουν.  
«Θέλουμε τίμια διαιτησία και όχι σαν του… Τσι(κ)νιάρη»  
Η προ διημέρου κλήση της στον αθλητικό δικαστή για δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών δεν… φρέναρε την ξανθιώτικη ΠΑΕ, η οποία λίγο μετά τη χθεσινη ανακοίνωση του ορισμού του Βοσκάκη, ως διαιτητή του επερχόμενου αγώνα με το Λεβαδειακό εξέδωσε άλλη μία ανακοίνωση, στην οποία μάλιστα αναφέρεται στον διαιτητή που προ διετίας είχε κάνει «μπάχαλο» το αντίστοιχο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η Ξάνθη ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες έχοντας δυο αποβολές μέσα σε διάστημα τριών λεπτών! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη αναφέρει:
«Yπ’όψιν: Προέδρου της ΕΠΟ κ. Πιλάβιου Σοφοκλή.
Αρχιδιαιτητή, Μέλος της ΚΕΔ κ. Δούρου Γεώργιου
Κοινοποίηση: κ.κ. Βοσκάκη, Καρατζίκα, Τσολάκη (η διαιτητική τριάδα του κυριακάτικου αγώνα).
¨Η Skoda Ξάνθη και ο Λεβαδειακός θέλουν μια τίμια, αντικειμενική και ισότιμη διαιτησία.
Η Skoda Ξάνθη και ο Λεβαδειακός δεν θέλουν επ’ ουδενί λόγο μια διαιτησία σαν και αυτή που έγινε πριν από 2 χρόνια με πρωταγωνιστή τον κο. ΤΣΙΚΝΙΑΡΗ, ο οποίος δεν βρίσκεται καν στους πίνακες». Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση αναρτήθηκε με το όνομα του διαιτητή Τσινιάρη να αναφέρεται ως «Τσικνιάρης» και δεν διορθώθηκε στη συνέχεια…  
Σε παράλληλη μετάδοση οι αγώνες  
Να σημειώσουμε ότι μέχρι χθες δεν είχε ανακοινωθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, καθώς στο πρόγραμμα του Novasports ανέφερε ότι στις 19:00, σε όλα τα κανάλια του συνδρομητικού καναλιού θα μεταδίδονται παράλληλα οι αγώνες του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες ημέρες να αναλάβουν κάποια κανάλια της ψηφιακής πλατφόρμας τη μετάδοση εξ’ ολοκλήρου των πιο κρίσιμων αναμετρήσεων και τα υπόλοιπα σε παράλληλη μετάδοση.

     
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr        

 

Super League – 28η αγωνιστική Διαιτητές
Κυριακή 08 Απριλίου 2012 – Ώρα 19:00
Άρης – Αστέρας Τρίπολης Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
Ατρόμητος Αθ. – Π.Α.Ο.Κ. Κωνσταντινέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης Ντίτσος (ΕΠΣ Πρέβεζας)
Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Ο.Φ.Η. – Παναιτωλικός Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Ολυμπιακός – Κέρκυρα Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)
ΠΑΣ Γιάννινα – Α.Ε.Κ. Σελίμος (ΕΠΣ Λακωνίας)

   

SUPER LEAGUE ΒΑΘΜ.
1. Ολυμπιακός 67
2. Παναθηναϊκός 57
3. Ατρόμητος Αθηνών 48
4. Π.Α.Ο.Κ. 46
5. Α.Ε.Κ. 46
6. Άρης 39
7. Αστέρας Τρίπολης 39
8. Ο.Φ.Η. 34
9. Skoda Ξάνθη 32
10. ΠΑΣ Γιάννινα 32
11. Πανιώνιος 32
12. Λεβαδειακός 30
13. Εργοτέλης 28
14. Παναιτωλικός 25
15. Κέρκυρα 25
16. Δόξα Δράμας 15

   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …