Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Οι επισκέψεις της Γεωργίας Ανδρέου το σαββατοκύριακο

Οι επισκέψεις της Γεωργίας Ανδρέου το σαββατοκύριακο

0
andreou_01

Βρέθηκε σε χωριά της υπαίθρου και της ορεινής περιοχής και συνοµίλησε µε τους κατοίκους

Σειρά επισκέψεων στην πεδινή και ορεινή Ξάνθη πραγµατοποίησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δηµοκρατίας Γεωργία Ανδρέου- Μιχαηλίδη. Συγκεκριµένα:

Σάββατο 21 Απριλίου 2012
Η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δηµοκρατίας του Νοµού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη επισκέφθηκε  τους οικισµούς Κιµµερίων, Λευκόπετρας και Σουνίου επικοινώνησε µε τους κατοίκους , αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα προβλήµατα και τα αιτήµατα τους. Στην συνέχεια παρέστη στον Πανηγυρικό εσπερινό του ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Θωµά στο Σούνιο.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012
Η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δηµοκρατίας του Νοµού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη το πρωί µετά τον εκκλησιασµό στον ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ποταµιάς επισκέφθηκε τους οικισµούς Νέας Κεσάνης, Κουτσού, Σελίνου και Συδινής. και συνοµίλησε µε τους κατοίκους των οικισµών σχετικά µε το πρόγραµµα για την ανάπτυξη της περιοχής,
Το απόγευµα επισκέφθηκε τον οικισµό Πετεινού, Διοµηδείας, Νέου Ζυγού, Κυψέλης και Νέου Ολβίου και συµµετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις των οικισµών για την µνήµη του Μεγαλοµάρτυρος Αγίου Γεωργίου .

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012
Η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δηµοκρατίας του Νοµού Ξάνθης Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη το πρωί εκκλησιάστηκε στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του οικισµού Πολυσίτου και στην συνέχεια επισκέφθηκε τους οικισµούς Δαφνώνα, Καρυωφύτου, Πασχαλιάς, Δρυµιάς , Σταυρούπολης ,συνοµίλησε και αντάλλαξε ευχές µε τους κατοίκους της περιοχής .
Το απόγευµα  είχε προγραµµατισµένες συναντήσεις στο πολιτικό της γραφείο και δέχθηκε ευχές για την ονοµαστική της εορτή από πολίτες της Ξάνθης. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 159 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή

Η παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου «πλήγωσαν» τη ΝΔ – Η επόμενη μέρα με φόντο τις ευρ…