Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Τέσσερις «μικροί» στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς

Τέσσερις «μικροί» στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς

0
vlaxodimos-empros

Προωθούνται στη μεγάλη ομάδα οι Δουμάνης, Γούλας, Ράνος και Νάκας

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Βλαχοδήμος!          

Μόλις στο χθεσινό φύλλο αναφέραμε την ανανέωση και την προσπάθεια που γίνεται για να κατέβει κι άλλο ο Μ.Ο. ηλικίας στην ομάδα της Skoda Ξάνθη και όπως φαίνεται οι κινήσεις της ξανθιώτικης ομάδας προς αυτό το στόχο ξεκίνησαν με την προώθηση τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών. 
Έτσι, μετά από εισήγηση του υπεύθυνου των ακαδημιών, Βασίλη Δανιήλ, αναμένεται να προβιβαστούν στην ανδρική ομάδα οι μέσοι Φώτης Δουμάνης(19χρ.), Γιώργος Γούλας(18χρ.) και οι επιθετικοί Αντώνης Ράνος(19χρ.) και Στέλιος Νάκας(18χρ.), οι οποίοι ξεχώρισαν με την παρουσία τους στη δεύτερη ομάδα της Ξάνθης τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Κ20. Δεν αποκλείεται μάλιστα τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.  
Ψηλά στη «λίστα» του Ολυμπιακού ο Βλαχοδήμος  
Ένα «σήριαλ» το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι έχει να κάνει σχετικά με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο 20χρονος άσος που έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και παρουσίασε τις ικανότητες του στο γήπεδο στην πρώτη του χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, «γυάλισε» στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού οι οποίοι και φέτος θα συνεχίσουν το «παιδομάζωμα» των ταλέντων από την Ελλάδα.
Τον Βλαχοδήμο έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια οι ¨σκάουτερς¨ του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και πρόταση για την απόκτηση του.
Εξάλλου ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει όλο το «πακέτο» και αγωνίζεται σε μία θέση που δεν υπάρχουν πολλές λύσεις (δεξί άκρο) στους «ερυθρόλευκους», οπότε είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ από τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Για να μπει σε διαδικασία συζητήσεων η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πάντως, η πρόταση πρέπει να την ικανοποιεί οικονομικά (κοστολογείται στα 800.000 – 1.000.000 Ευρώ!), ενώ οι ¨μνηστήρες¨ του από τον Πειραιά προσανατολίζονται στο να προσφέρουν το ποσό των 600.000 Ευρώ.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη «κρούση» και κάτι χειροπιαστό, όμως το σίγουρο είναι ότι το ενδεχόμενο μετακίνησης του Βλαχοδήμου θα μας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Εκτός των άλλων, ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει ανεπίσημες διερευνητικές προτάσεις και από συλλόγους της Γερμανίας, κάτι που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν πάση θυσία να κάνουν δικό τους τον Βλαχοδήμο θα πρέπει να κινηθούν σύντομα.  
Πενθήμερη άδεια στους παίκτες  
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Skoda Ξάνθη ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή και πλέον το πρόγραμμα της ομάδας θα διαμορφωθεί με προπόνηση αλλά και ξεκούραση. Τις προηγούμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων που είχαν όλη τη σεζόν ενώ χθες το πρωί γυμνάστηκαν και στη συνέχεια τους δόθηκε πενθήμερη άδεια ώστε να ξεκουραστούν και να βρεθούν με τις οικογένειες τους, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (02/05) στις 18:00 το απόγευμα.
Σε αυτό το πενταήμερο εξάλλου αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του προπονητικού επιτελείου και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρ. Πανόπουλο ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η αρχή θα γίνει με τις αποδεσμεύσεις παικτών με τρεις ξένους να είναι οι βασικοί «υποψήφιοι» για αποχώρηση και συγκεκριμένα τους Πόι – Νταρμπιόν τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον επόμενο μήνα και τον Εντιμάρ του οποίου ο δανεισμός από την Κλουζ ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι στις διαθέσεις της ΠΑΕ να ανανεωθεί. Από εκεί κι έπειτα ¨πέσουν στο τραπέζι¨ τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων έτσι ώστε να αρχίσουν και οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας.        
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…