Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Κρατούσε κλειδωμένες στο σπίτι μάνα και κόρη

Κρατούσε κλειδωμένες στο σπίτι μάνα και κόρη

0
omada-dias-empros

36χρονος συνελήφθη για παράνομη κατακράτηση Ουκρανής με την ανήλικη κόρη της, στη Ρέμβη

Κλειδωμένες στο σπίτι του στην περιοχή της Ρέμβης κρατούσε μάνα και κόρη ένας 36χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο 36χρονος είχε κλειδώσει στο σπίτι και κατακρατούσε παράνομα μία 36χρονη Ουκρανή με την ανήλικη κόρη της. Ο συλληφθείς διατηρούσε δεσμό με την 36χρονη και η μεταξύ τους υπόθεση έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, πριν 4-5 χρόνια, καθώς και πρόσφατα μετά από καταγγελία της γυναίκας για ξυλοδαρμό από τον 36χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη Ουκρανή είχε χωρίσει με το δράστη, ο οποίος στη συνέχεια κλείδωσε την ίδια με την κόρη της στο σπίτι, παρά τη θέλησή τους, ενώ είχε αποκρύψει τα διαβατήριά τους, ώστε να μη μπορούν να διαφύγουν. Πιθανότατα δε, τις κρατούσε κλεισμένες και με την απειλή όπλου, αφού στην κατοχή του βρέθηκε περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα.
Την αστυνομία ειδοποίησε η ίδια η Ουκρανή τηλεφωνικά και η ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε τον 36χρονο με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και οπλοκατοχή καθώς επίσης και υπεξαγωγή εγγράφων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…