Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνεχίζονται τα γκρουπ των Ενεργειακών Επιθεωρητών

Συνεχίζονται τα γκρουπ των Ενεργειακών Επιθεωρητών

0
mixanikoi-empros

Ολοκληρώθηκε το πρώτο γκρουπ, ξεκίνησε το δεύτερο κι ετοιμάζεται το τρίτο  

Με επιτυχία και στα πλαίσια του χρονικού προγράμματος που έχει προγραμματισθεί, υλοποιείται η επιμόρφωση των Ενεργειακών Επιθεωρητών από το ΚΕΚ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ της Ξάνθης.
Το πρώτο γκρουπ αποτελούμενο από 25 άτομα για το Σώμα Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων ολοκλήρωσε τη θεωρητική και πρακτική του εξάσκηση.
Από το ίδιο τμήμα προχωρούν τα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την θεματική ενότητα Λεβήτων και Κλιματισμού για την απόκτηση της σχετικής άδειας.
Παράλληλα ξεκίνησε τη Δευτέρα το 2ο γκρουπ που αφορά επίσης τη θεματική ενότητα για την απόκτηση άδειας Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων.
Στο μεταξύ, λόγω και του ενδιαφέροντος που υπάρχει, ετοιμάζεται και το 3ο γκρουπ που για να συμπληρωθεί χρειάζονται λίγα άτομα ακόμη.
Στα επιμορφωτικά μαθήματα διδάσκουν Εισηγητές υψηλού επιπέδου, καθηγητές Πανεπιστημίου και ιδιώτες με πολύχρονη εμπειρία στους τομείς τους.
Με την ευκαιρία γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους μηχανικούς ότι για την απόκτηση της αδείας Ενεργειακού Επιθεωρητή, μέλη του ΤΕΕ μπορούν να παίρνουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 25410 848312 και 6973342771, κύριο Τζουβανίδη Στέργιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…