Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Όλα δείχνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Όλα δείχνουν απόπειρα αυτοκτονίας

0
hospital_bed-empros

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 18χρονη στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι αιτίες που οδήγησαν τη νεαρή κοπέλα στο απονενοημένο βήμα. Η αστυνομία κάνει λόγο για οικογένεια χωρίς προβλήματα

Την τοπική κοινωνία της Ξάνθης έχει σοκάρει η περίπτωση της 18χρονης που έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε επί της 28ης Οκτωβρίου, τα χαράματα του Σαββάτου, περίπου στις 3 πμ.
Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που την παρακολουθεί στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι εγκεφαλικά νεκρή, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από τα τεστ στα οποία θα υποβληθεί πιθανότατα σήμερα.
Το σκηνικό γύρω από το οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό δείχνει να πρόκειται τελικά για απόπειρα αυτοκτονίας της 18χρονης, σύμφωνα μάλιστα και με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και στις συζητήσεις που γίνονται στην πόλη, γίνεται λόγος για πιθανότητα διαπληκτισμού με την οικογένεια που να οδήγησε την κοπέλα σε αυτή την ενέργεια, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί κάτι τέτοιο. Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει προκύψει στοιχείο που να οδηγεί σε περίπτωση μέθης της νεαρής κοπέλας, ενώ γίνεται λόγος και για οικογένεια χωρίς προβλήματα γενικά.

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…