Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέες διακρίσεις για το Κτήμα Βουρβουκέλη

Νέες διακρίσεις για το Κτήμα Βουρβουκέλη

0
avdiros-empros

lagara-emprosΓια πέμπτη συνεχή χρονιά οι οίνοι του Κτήματος Βουρβουκέλη ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πολλούς άλλους και καταφέρνουν να αποσπάσουν και πάλι αξιόλογες διακρίσεις.
Δύο ακόμη σημαντικές επιτυχίες προστέθηκαν στις πολλές και αξιόλογες διακρίσεις για το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ» στα Άβδηρα Ξάνθης.  Στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης (Concours International Du Vin Thessalonique) που διεξήχθη από τις 12 Μαρτίου έως τις 14 Μαρτίου 2012 , το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ»  απέσπασε τις εξής διακρίσεις:
1) Χρυσό Μετάλλιο και Ειδική διάκριση για ροζέ οίνο που παράγεται από συνδυασμό ελληνικών και διεθνών ποικιλιών για τον οίνο: «AVDIROS ROSE 2011 – ΑΒΔΗΡΟΣ ΡΟΖΕ 2011»
2) Αργυρό Μετάλλιο για τον οίνο: «LAGARA WHITE 2011-ΛΑΓΑΡΑ ΛΕΥΚΟΣ 2011»
Τα αποτελέσματα του 12ου Διαγωνισμού Οίνου έχουν αναρτηθεί στο site της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε (Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος) :www.wineroads.gr
Το οινοποιείο της οικογένειας Βουρβουκέλη βρίσκεται στην είσοδο των Αβδήρων δίπλα στην επαρχιακή οδό, σε απόσταση είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ξάνθης. Διαθέτει χώρο υποδοχής επισκεπτών, αίθουσα γευσιγνωσίας καθώς και αίθουσα εκδηλώσεων. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, να ξεναγηθεί στον αμπελώνα και να επισκεφθεί το κελάρι των βαρελιών, καθώς και το χώρο παλαίωσης των φιαλών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …