Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Μπάσκετ: Αγκαλιά με τον τίτλο η Ασπίδα

Μπάσκετ: Αγκαλιά με τον τίτλο η Ασπίδα

0
aspida-empros

Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ανδρική ομάδα

Συνεχίζει και στο θεσμό του κυπέλλου που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες
   
Παίζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι ωραίο μπάσκετ και έχοντας 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, η ανδρική ομάδα της Ασπίδας επιβλήθηκε άνετα του Ηρακλή Καβάλας με 84-55, επέκτεινε το αήττητό της και πλέον είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία ανδρών.
Η ξανθιώτικη ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της και έδινε την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή άνοιγε την διαφορά ανάλογα με τις ορέξεις της.
Το ημίχρονο έκλεισε με 50-32, δείχνοντας την ανωτερότητα της Ασπίδας μέσα στο παρκέ αλλά και την πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκεται εν όψει και του ημιτελικού του κυπέλλου που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες). Το τελικό 84-55 σκόρπισε σε όλους ικανοποίηση και πίστη για ακόμα καλύτερη συνέχεια.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 84-55
Δεκάλεπτα: 26-20, 24-12, 12-12, 22-11.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος Δημήτρης): Γκιουλέας, Παπαδάκης 10, Γρούδος 14, Καλαματιανός 14(1), Ελευθεριάδης, Σκούπρας 2, Σταυριανός 6, Κοτσάφτης, Χαλήλ-Ογλού, Τατάρης 15, Κωτάκης 10, Αποστόλου 12(2).
Η βαθμολογία της Β’ κατηγορίας ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασπίδα 12, ΑΕ Δοξάτου 9, Έβρος Σουφλίου 8, Ηρακλής Αγ. Ιωάννη 6, Αστέρας Καβάλας 6.    

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…