Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα «Πονοκέφαλοι» για τον Ορφέα Puma από την ένσταση της ΑΕ Πιερέων

«Πονοκέφαλοι» για τον Ορφέα Puma από την ένσταση της ΑΕ Πιερέων

0
xatzimestis-empros

Η καβαλιώτικη ομάδα διαμαρτύρεται ότι ο Ορφέας χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή

«Δεν υπήρξε καμία παρατυπία και θα το αποδείξουμε» δήλωσε στο «Ε» ο ιδιοκτήτης της ξανθιώτικης ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής

       
Ένα απρόσμενο ζήτημα ήρθε να ταράξει την ηρεμία στις τάξεις του Ορφέα Puma, καθώς η ΑΕ Πιερέων 2004 που ήταν η αντίπαλος της ξανθιώτικης ομάδας στο ματς της περασμένης Κυριακής, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Ορφέα στο μεταξύ τους παιχνίδι!
Συγκεκριμένα η καβαλιώτικη ομάδα στην ένσταση της αναφέρει ότι στην 11άδα του Ορφέα Puma υπήρχε το όνομα Δεληγιαννίδης αλλά με το δελτίο του αγωνίστηκε άλλος ποδοσφαιριστής!
Έτσι οι παράγοντες της ΑΕ Πιερέων ζήτησαν από τον διαιτητή να πραγματοποιήσει τη διαδικασία ταυτοποίησης κι αυτός με τη σειρά του αφού έγραψε τις σχετικές παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα απέστειλε την ένσταση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις περαιτέρω ενέργειες. Αν διαπιστωθεί παράβαση, ο Ορφέας Ξάνθης χάνει το παιχνίδι με σκορ 3-0 «στα χαρτιά», θα του αφαιρεθούν επιπλέον βαθμοί και θα του επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο.  
Μπ. Χατζημεστής: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»  
Καθησυχαστικός ήταν ο ιδιοκτήτης του Ορφέα Puma, Μπάμπης Χατζημεστής, στις δηλώσεις που έκανε στο «Ε» σχετικά με το θέμα. ¨Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είμαστε νομότυποι σε όλα¨, είπε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά ο κ. Χατζημεστής απάντησε:
Για την κατηγορία της ΑΕ Πιερέων εις βάρος του Ορφέα για αντικανονική συμμετοχή παίκτη:
Μ.Χ.: «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο ποδοσφαιριστής μας έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ο ίδιος. Εξάλλου έγιναν όλες οι διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα που αποδεικνύουν ότι είναι αυτός. Έχουμε στα χέρια μας το Φύλλο Αγώνα και φυσικά η ταυτοπροσωπία που ζήτησαν οι άνθρωποι της ΑΕ Πιερέων θα γυρίσει ¨μπούμερανγκ¨ σε αυτούς καθώς θα αποδειχτεί η αλήθεια από την εξακρίβωση των στοιχείων».
Για το χρονικό σημείο που συνέβη αυτό το γεγονός:
Μ.Χ.: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεχόμαστε αυτή την επίθεση. Επάνω που αρχίσαμε να ανεβαίνουμε αγωνιστικά και να παίρνουμε βαθμούς οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στον αγώνα που κάνουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία, βρεθήκαμε μπροστά σε μία κατάσταση η οποία όσο κι αν δεν μπορεί να μας βλάψει, είναι ενοχλητική γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις εις βάρος μας. Το όλο θέμα πάντως βρίσκεται υπό διερεύνηση, έχουμε απευθυνθεί στο νομικό εκπρόσωπο της ομάδας μας κ. Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και σε 15 περίπου ημέρες που θα κληθούμε για να υπερασπιστούμε το δίκαιο και το συμφέρον μας πιστεύω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν».  
Για την ιστορία…  
Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής για τη 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής ανάμεσα στην ΑΕ Πιερέων 2004 και τον Ορφέα Puma Ξάνθης που έληξε με σκορ 0-1 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μουμίνογλου Τουγιάλ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες (σύμφωνα με το Φ.Α.):
ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ: Μόραλης, Γεκενίδης (65’ Μαυρέας), Καραφυλλίδης (80’ Παλληκαράς), Γάκης, Παπαδόπουλος Γ., Χρήστου, Θωμάς, Καρακότσαλης, Πασχαλίδης, Βορίλας, Ντράτσι (76’ Κόνσουλας).
ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόπουλος, Πεχλιβάνης, Μαυρόπουλος, Μπαμπαΐδης, Μαλαδένης, Μαυρίδης, Χουσείν Ογλού (91’ Μεμέτ Ογλού), Δεληγιαννίδης (65’ Παπαστεφάνου), Μόσχος, Ξανθόπουλος (56’ Δάρδας), Μουμίν Ογλού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Πιερέων βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αντίθετα με τον Ορφέα που μετά τις τελευταίες επιτυχίες του έχει αρκετές ελπίδες για την παραμονή.
Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στο αντίστοιχα παιχνίδι του Α’ γύρου, ο Ορφέας Puma είχε ¨φιλοδωρήσει¨ την ομάδα από το γειτονικό Νομό με… εννιά γκολ (9-0)!
* Στο φετινό πρωτάθλημα θα υποβιβαστούν οι μισές ομάδες της κατηγορίας, δηλαδή όσες τερματίσουν από την 8η θέση και χαμηλότερα στην τελική βαθμολογία.  

   
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr  

   

Δ’ Εθνική – 1ος όμιλος Η βαθμολογία
1. Εθνικός Σιδηροκάστρου 40
2. Νέα Ζίχνη 30
3. Ορφέας Ελευθερούπολης 29
4. Καβάλα 28
5. Άρης Ακροπόταμου 26
6. ΑΕ Νέας Χιλής 26
7. Έβρος Σουφλίου 25
8. Προσοτσάνη 24
9. Αετός Αρριανών 23
10. Ορφέας Puma Ξάνθης 20
11. Ελπίδα Σαπών 19
12. ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου 14
13. ΑΕ Πιερέων 2004 3
14. ΑΕ Αμπελοκήπων 1

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…