Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Βέλη» Τσιτιρίδη σε Τσολακίδη για απευθείας ανάθεση σε Κομοτηναίο

«Βέλη» Τσιτιρίδη σε Τσολακίδη για απευθείας ανάθεση σε Κομοτηναίο

0
Tsitiridis-web

Καταγγέλλει ανάθεση 8.000 € μεταφορά αμμοχάλικων σε επαγγελματία της Ροδόπης

Απάντηση Τσολακίδη: Σε συνεργασία με επαγγελματία του Σελέρου γίνεται το έργο. «Για τις εντυπώσεις η αντιπολίτευση του κ. Τσιτιρίδη»
 
Επικαλούμενος την απόφαση του δημάρχου του δήμου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, κατηγορίες εναντίον του απευθύνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Γιώργος Τσιτιρίδης, καθότι με την εν λόγω απόφαση δίνει με απευθείας ανάθεση το έργο της μεταφοράς αμμοχάλικων από ρέματα σε δρόμους της δημοτικής κοινότητας Σελέρου, ύψους 8.000 € σε επαγγελματία της Ροδόπης. Ο κ. Τσιτιρίδης αναρωτιέται αν οι επαγγελματίες του οικείου δήμου είχαν τόσο πολύ φόρτο δουλειάς, ή αλλιώς γιατί δεν προτιμήθηκαν.
Ο δήμαρχος Αβδήρων, κληθείς από το «Ε» να απαντήσει επί της καταγγελίας, εξηγεί ότι το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία με επαγγελματία από το Σέλερο και επιρρίπτει ενέργειες πανικού στον Γ. Τσιτιρίδη, αφήνοντας αιχμές για πρόχειρες αντιπολιτευτικές κινήσεις με άλλες εσωκομματικές σκοπιμότητες.  
Η ανακοίνωση Τσιτιρίδη
Αδιαφορώντας για την τοπική οικονομία της Ξάνθης και για τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα υποαπασχολούνται, ο Δήμαρχος Αβδήρων στις 21/3/2012 ανέθεσε απευθείας τη μεταφορά αμμοχάλικων από ρέματα σε δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Σελέρου, σε ιδιώτη από την Πελεκητή Ροδόπης έναντι του ποσού των 8000 ευρώ.
Έχουν τόσο πολύ δουλειά οι επαγγελματίες του Δήμου μας και δεν μπορούν να αναλάβουν την παραπάνω εργασία ή υποκρύπτει κάτι άλλο η ενέργεια αυτή του Δημάρχου Αβδήρων; Στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε όλοι, λίγη αλληλεγγύη προς τους συνδημότες μας δεν θα έβλαπτε κ. Τσολακίδη.  
Η απάντηση Τσολακίδη
tsolakidis_3-webΟ Βασίλης Τσολακίδης διευκρινίζει ότι το έργο έχει αναληφθεί σε συνεργασία του δημότη Πελεκητής με επαγγελματία από το Σέλερο, ενώ τονίζει ότι η απευθείας ανάθεση επελέγη, προκειμένου να γίνουν άμεσα κάποιες αποκαταστάσεις καταστροφών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες σχετικά αφενός με τον καθαρισμό των καναλιών και αφετέρου τη μεταφορά αμμοχάλικων.
« Ο κ. Τσιτιρίδης κάνει αντιπολίτευση για τις εντυπώσεις και προφανώς θέλει να δηλώσει ‘παρών’, επειδή ‘φυτρώνουν’ υποψήφιοι από το χώρο του», αναφέρει ο κ. Τσολακίδης σχετικά με την πολιτική σκοπιμότητα της καταγγελίας του κ. Τσιτιρίδη και απαντώντας στο επιχείρημα περί έλλειψης αλληλεγγύης στους δημότες αναφέρει : «ξέρουμε να ενισχύουμε τους συνδημότες μας και αυτό ο κ. Τσιτιρίδης και στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να το ξέρει ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής».  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…