Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Νίκες για τους «μικρούς»

Νίκες για τους «μικρούς»

0
neoi-empros

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Ομάδα Νέων της Ξάνθης επί του ΠΑΣ

«Τεσσάρα» του εφηβικού επί του Άρη        

Με νίκες συνέχισαν οι ¨μικρές¨ ομάδες Νέων και Εφήβων στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League. Οι Νέοι της Skoda Ξάνθη επικράτησε με σκορ 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το εφηβικό τμήμα ¨φιλοδώρησε¨ με τέσσερα γκολ την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.  
Με σκορ 2-1 νίκησαν οι Νέοι  
Η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη πήρε τη νίκη με 2-1 το Σάββατο το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκέκα στο 49’ κατάφεραν στα τελευταία λεπτά με δύο γκολ του Αργύρη Μπαρέττα (86’, 91’) να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν τους βαθμούς της επιτυχίας. Για μία Skoda Ξάνθη που πίεζε σε όλο το β’ μέρος έχοντας μεταξύ άλλων δοκάρι με τον Δουμάνη και χαμένο πέναλτι με τον Ράνο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Κοτσάνης (Χριστοφορίδης – Μαρμαρίδης) της ΕΠΣ Δράμας.
Οι συνθέσεις:
Ομάδα Νέων Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Λάσπατζης (81’ Μπαρέττας), Μιγιάτοβιτς, Γούτας, Ρότσκος, Τορομανίδης, Δουμάνης, Ελληνίδης (87’ Στεπανιάν), Ράνος, Νάκας, Πασχαλάκης (55’ Γούλας).
Ομάδα Νέων ΠΑΣ Γιάννινα: Αλεξίου, Μουσκάι,Ντούγιας, Νασούλης, Θεοδωρής, Γιαννούλης, Γκέκα, Μώκος (60’ Τσάνης), Μπαγιάς (90’ Σκλιβανίτης), Ασωνίτης (80’ Βασιλείου), Τάσσος.  
«Τέσσαρα» το εφηβικό επί του Άρη  
Μεγάλη σε σκορ νίκη πήρε η εφηβική ομάδα της Skoda Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Κώστα Τερζανίδη ήταν πολύ δυνατοί στην έδρα τους και πανηγύρισαν τη νίκη με 4-0 επί του Άρη. Στο 11’ ο Φασίδης – που είχε δοκάρι νωρίτερα με φάουλ – με σουτ πέτυχε το 1-0 ενώ στο 15’ ο Καρυπιάδης με κεφαλιά το 2-0. Στο 39’ έγινε το 3-0 με το πλασέ του Λάζαρου Ορφανίδη ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 4-0 με πλασέ στην κόντρα επίθεση στο 77’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (Δημητριάδης – Μωραΐτης) της ΕΠΣ Θράκης.
Οι συνθέσεις:
Εφηβικό Skoda Ξάνθη: Ζλατίνης, Σουσαμλής, Παρασκευάς, Δελής (86’ Κιαχίδης), Κούτρας Ν., Καρυπιάδης, Κολλαράς Ζώτος (70’ Λαζαρίδης), Ορφανίδης Λ. (81’ Χατζητερζόγλου Οκάν), Φασίδης (88’ Χατζηλαζαρίδης), Κούτρας Αλ. (46’ Ορφανίδης Π.)
Εφηβικό Άρη Μαντής, Μήτρου (34’ Βασιλούδης), Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής (78’ Μαρινόπουλος), Κιβρακίδης (17’ Λεμονής), Φούσκας, Ρότα (52’ Πασχαλίδης), Ιγνατίδης (87’ Μπέκας), Βαρότσης, Πολιανίδης.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…