Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Η «τρόικα» του Πανόπουλου προς τους παίκτες

Η «τρόικα» του Πανόπουλου προς τους παίκτες

0
panopoylos_01

Εγκλεισμός, πρόστιμο και… πάγωμα πληρωμών μέχρι να επιστρέψουν στις νίκες

Σε απολογία κλήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη Super League              

Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται ότι πήρε ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, καθώς η ¨κατρακύλα¨ που έχει πάρει η ομάδα φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό.
Ο ιδιοκτήτης της ξανθιώτικης ΠΑΕ βλέποντας ότι η κατάσταση έχει φθάσει σε οριακό σημείο, αποφάσισε να επιβάλλει τρία αυστηρά μέτρα προς τους παίκτες έτσι ώστε να τους ¨ξυπνήσει¨ και αυτοί να βάλλουν τα δυνατά τους για να επιστρέψουν στις νίκες.  
«Τρόικα» μέτρων προς τους παίκτες  
Τα τρία μέτρα που αποφάσισε να επιβάλλει ο Χρ. Πανόπουλος προς τους παίκτες αφορούν ζητήματα τα οποία σίγουρα θα ταρακουνήσουν τους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα αυτούς που έχουν ¨χαλαρώσει¨ τον τελευταίο καιρό και από τη στιγμή που η Skoda Ξάνθη –θεωρητικά – εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά είναι:
1: Εγκλεισμός στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, οπότε είναι προγραμματισμένη η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ποδοσφαιριστές χθες είχαν ρεπό ενώ σήμερα το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο.
2: Πρόστιμο 30.000 Ευρώ. Το παραπάνω ποσό θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες, ανάλογα με τις συμμετοχές και τις παρουσίες τους στα προηγούμενα έξι παιχνίδια όπου η Skoda Ξάνθη γνώρισε την ήττα.
3: Πάγωμα πληρωμών. Ως γνωστόν, η ξανθιώτικη ΠΑΕ είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που τακτοποιεί τις πληρωμές της προς τους παίκτες κανονικά στην ώρα τους, όμως αυτή τη φορά, οι πληρωμές θα… παγώσουν έως ότου οι παίκτες επιστρέψουν στις νίκες.
Να σημειώσουμε ότι ανάλογα… μέτρα έχει λάβει κι άλλες φορές στο παρελθόν ο Χρ. Πανόπουλος και αυτά είχαν θετική επίδραση, ενώ απομένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν θετικά ή αρνητικά.  
Η προσοχή στραμμένη στα εξ’ αναβολής  
Στις δύο εξ΄ αναβολής αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σήμερα σε Λιβαδειά και Δράμα θα έχει στραμμένη σήμερα την προσοχή του το προπονητικό επιτελείο της Skoda Ξάνθη.
Στα γήπεδα των παραπάνω πόλεων θα γίνουν τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας – Ατρόμητος Αθηνών, με τα οποία θα ολοκληρωθούν και οι ¨χρωστούμενοι¨ αγώνες του πρωταθλήματος κι έτσι θα φθάσουν όλες οι ομάδες στον αριθμό των 24 αγώνων στις ισάριθμες αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί.
Το ενδιαφέρον της Ξάνθης για τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι μεγάλο, καθώς στο πρόγραμμα της έχει κατά σειρά αγώνες με τις τέσσερις ομάδες που αναμετρώνται σήμερα και συγκεκριμένα με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός 25η αγ.), Ατρόμητο Αθ. (εκτός 26η αγ.), Δόξα Δράμας (εντός 27η αγ.) και Λεβαδειακό (εκτός 28η αγ.).
Το σημερινό πρόγραμμα:
9η αγ. (εξ’ αναβολής):
17.00: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
19.00: Δόξα Δράμας – Ατρόμητος Αθ. (Novasports 1)  
Σε απολογία κλήθηκε ο Ουζουνίδης από τη Super League  
Σε απολογία κλήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη Super League, για τη συμπεριφορά και την αποβολή του από τον πάγκο στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Η κλήση σε απολογία της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του πρωταθλήματος είναι για σήμερα (Τετάρτη 14/03) και ώρα 14:00, ενώ εκτός του προπονητή της Ξάνθης σε απολογία κλήθηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι για τον ίδιο λόγο.
Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με επίπληξη και πρόστιμο ο προπονητής της Ξάνθης, καθώς δεν έχει υποπέσει σε ανάλογη παράβαση στα προηγούμενα παιχνίδια.
Παράλληλα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κλήθηκαν σε απολογία έξι από τις 16 ΠΑΕ της Super League και συγκεκριμένα οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.  
Μία απουσία για τον παιχνίδι με τον ΠΑΣ  
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένη είναι η απουσία του Ρικάρντο Ντάνι λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς με την Κέρκυρα, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μπέρτος, Μαρσελίνιο και Σουάνης που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Επιπλέον, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι έτσι – εκτός απροόπτου – ο Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός του Πορτογάλου μέσου.  

   
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr  

     

SUPER LEAGUE Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 58 (24 αγ.)
2. Παναθηναϊκός 54 (24 αγ.)
3. Π.Α.Ο.Κ. 42 (24 αγ.)
4. Α.Ε.Κ. 41 (24 αγ.)
5. Ατρόμητος Αθ. 40 (23 αγ.)
6. Αστέρας Τρίπολης 37 (24 αγ.)
7. Άρης 33 (24 αγ.)
8. Ο.Φ.Η. 33 (24 αγ.)
9. Skoda Ξάνθη 29 (24 αγ.)
10. Πανιώνιος 26 (24 αγ.)
11. Λεβαδειακός 25 (23 αγ.)
12. ΠΑΣ Γιάννινα 24 (23 αγ.)
13. Παναιτωλικός 24 (24 αγ.)
14. Κέρκυρα 24 (24 αγ.)
15. Εργοτέλης 23 (24 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 15 (23 αγ.)

   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…