Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Πανόπουλος: «Κάναμε να ντρέπονται και τους λίγους που μας υποστηρίζουν»

Πανόπουλος: «Κάναμε να ντρέπονται και τους λίγους που μας υποστηρίζουν»

0
panopoulos-empros

Ουζουνίδης: «Το θέμα δεν είναι το αν χάνεις αλλά ο τρόπος που γίνεται»

Γκράθια: «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και πήραμε μία δίκαιη νίκη»      

Απογοητευμένοι αλλά  και ντροπιασμένοι αισθάνονται τα μέλη της Skoda Ξάνθη, από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο, έως τους παίκτες, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους μετά τη χθεσινή, 6η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.
Αυτό τουλάχιστον ήταν το κλίμα μετά τον αγώνα, ενώ και ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, φανερά απογοητευμένος τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να «ξυπνήσουν» για να μη βρεθούν μπροστά σε πιο άσχημες καταστάσεις.  
Πανόπουλος: «Εμείς φταίμε για την κατάντια μας»  
Μία… αινιγματική δήλωση του μεγαλομετόχου της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου, μετέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα. Η δήλωση είχε ως εξής:
«Η ομάδα έχει έξι συνεχόμενες ήττες κι ενώ προηγήθηκε μία ήττα – αποκλεισμός για το Κύπελλο. Κάναμε και αυτούς του λίγους που μας υποστηρίζουν να ντρέπονται για τη σημερινή μας κατάντια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι διαιτητές αλλά φταίμε εμείς για την κατάντιας μας. Έστω και τώρα όμως, μέσα από την κατάντια μας θα κοιτάξουμε να βρούμε τις λύσεις».  
Ουζουνίδης: «Πρέπει να ξυπνήσουμε»  
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Κέρκυρα αφού πρώτα συνεχάρη τους γηπεδούχους για τη νίκη τους τόνισε:
«Για ακόμη μία φορά ηττηθήκαμε, το θέμα όμως δεν είναι το αν χάνεις, αλλά ο τρόπος που χάνεις. Μπορώ να δικαιολογήσω μερικές καταστάσεις όπως το να είναι κάποιοι παίκτες ντεφορμέ, να έχουμε τραυματισμούς ή απουσίες αλλά σήμερα δε συνέβη αυτό.
Δείξαμε μία φοβισμένη ομάδα, αλλά όταν φοβάσαι και δεν παίζεις όπως πρέπει θα γνωρίσεις αναπόφευκτα την ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια και τώρα που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και την πτώση μας στο βαθμολογικό πίνακα θα πρέπει να ξυπνήσουμε».  
Γκράθια: «Κλείσαμε τα ατού της Ξάνθης και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»  
Από την πλευρά του ο προπονητής των «Φαιάκων» Χάβι Γκράθια στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του στο Β’ ημίχρονο, όπου κρίθηκε και η νίκη για την Κέρκυρα. Αναλυτικά ο Γκράθια δήλωσε:
«Στον αγώνα ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας τη σημασία του να πάρουμε τους βαθμούς. Αντιμετωπίσαμε έξυπνα τις αρετές της Ξάνθης και κλείσαμε τα ατού της (Μαρκόφσκι, Βλαχοδήμος, Πόι), ενώ η καλή μας άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε κατοχή χωρίς να απειληθούμε αλλά και χωρίς να κάνουμε εμείς φάσεις, στην επανάληψη ήμασταν πιο επιθετικοί και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κι έτσι στο τέλος πανηγυρίσαμε εμείς τη νίκη που θεωρώ ότι ήταν απόλυτα δίκαιη».  
Βάλλας: «Ντρέπομαι για την εικόνα μας»  
Ιδιαίτερα απογοητευμένος από την συνολική εικόνα της Ξάνθης στην ήττα από την Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας μετά το τέλος του αγώνα. «Εγώ έχω να πω ότι ντρέπομαι», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.
«Τώρα νομίζω ότι δεν είναι ώρα για λόγια, εγώ θα πω αυτό που αισθάνομαι και αυτό είναι ότι ντρέπομαι. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Δεν είναι ότι τα χάνουμε τα παιχνίδια, είναι ο τρόπος που τα χάνουμε. Δεν έχουμε θέληση και μαχητικότητα για να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, αυτό είναι που με κάνει να ντρέπομαι εμένα πάρα πολύ, αλλά ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να συνεχίσουμε», είπε ο αμυντικός της Ξάνθης.
Όσο για την συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με τα Γιάννινα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω να περάσω σε όλους ένα μήνυμα, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζουμε και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».    

 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr          

 

Super League – 24η αγωνιστική Τα αποτελέσματα
Ατρόμητος Αθ. – Δόξα Δράμας 2-0
Ο.Φ.Η. – Πανιώνιος 0-1
Π.Α.Ο.Κ. – Αστέρας Τρίπολης 2-3
Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0
Ολυμπιακός – Άρης 3-0
Παναιτωλικός – Εργοτέλης 2-0
Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός (χθες βράδυ)

   

Super League Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 58 (24 αγ.)
2. Παναθηναϊκός 54 (23 αγ.)*
3. Π.Α.Ο.Κ. 42 (24 αγ.)
4. Ατρόμητος Αθ. 40 (23 αγ.)
5. Α.Ε.Κ. 38 (23 αγ.)*
6. Αστέρας Τρίπολης 37 (24 αγ.)
7. Άρης 33 (24 αγ.)
8. Ο.Φ.Η. 33 (24 αγ.)
9. Skoda Ξάνθη 29 (24 αγ.)
10. Πανιώνιος 26 (24 αγ.)
11. Λεβαδειακός 25 (23 αγ.)
12. ΠΑΣ Γιάννινα 24 (23 αγ.)
13. Παναιτωλικός 24 (24 αγ.)
14. Κέρκυρα 24 (24 αγ.)
15. Εργοτέλης 23 (24 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 15 (23 αγ.)

   

Super League – 25η αγωνιστική
Σάββατο 17 Μαρτίου 2012
17.15: Άρης – Ο.Φ.Η.
17.15: Εργοτέλης – Κέρκυρα
19.30: Αστέρας Τρίπολης – Α.Ε.Κ.
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012
15.00: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα
15.00: Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθ.
15.00: Πανιώνιος – Δόξα Δράμας
17.15: Παναιτωλικός – Π.Α.Ο.Κ.
19.30: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…