Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Όλοι μέσα» εκτός του Μαρκόφσκι

«Όλοι μέσα» εκτός του Μαρκόφσκι

0
xaristeas_vallas

Αύριο στις 19:30 ο αγώνας Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός

«Πόλεμος» ανακοινώσεων λίγες ώρες πριν τη σέντρα!        

 
Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το εντός έδρας παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας συγκεντρώθηκαν χθες στις 16:00 και ξεκίνησαν το προγραμματισμένο πλάνο ασκήσεων. Τρέξιμο για ζέσταμα στο ξεκίνημα ενώ στην συνέχεια σειρά είχαν οι ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ισορροπίας. Στο δεύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια μέρος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας είναι πως εκτός του τιμωρημένου Μαρκόφσκι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν η 11άδα που θα χρησιμοποιήσει ο Έλληνας τεχνικός θα απαρτίζεται από τους Βιβιανί (τέρμα), Εντιμάρ – Μπέρτο – Βάλλα – Κομεσίδη (άμυνα), Ντάνι – Βασιλακάκη (κέντρο), Βλαχοδήμο – Μαρσελίνιο (πλάγια) και Σουάνη – Πόι (επίθεση). Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής καθώς σήμερα το πρωί η ξανθιώτικη ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση όπου ο Ουζουνίδης θα καταλήξει στα τελικά πλάνα του.
* Χθες επέστρεψαν από τη Γερμανία οι δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με την αντίστοιχη της Γερμανίας. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ήταν στη 18άδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι που έληξε με νίκη των Γερμανών με σκορ 1-0.  
Με δύο απουσίες οι φιλοξενούμενοι  
Χωρίς δύο παίκτες ταξίδεψε από χθες η αποστολή του Παναιτωλικού προς τα μέρη μας, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στα Πηγάδια.
Οι Άγγελος Χαριστέας και Ετζεγκουέλε δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους κι έτσι έμειναν στο Αγρίνιο, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες ταξίδεψαν για την Κομοτηνή. Εκεί ο Παναιτωλικός θα κάνει σήμερα την τελευταία του προπόνηση και αύριο το μεσημέρι θα καταφθάσει στα Πηγάδια οδικώς για το παιχνίδι.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τη Skoda Ξάνθη είναι οι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ και Ονουάτσι.  
«Πόλεμος» ανακοινώσεων Ξάνθης – Παναιτωλικού  
Ένα βίντεο που παρουσίασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, έγινε η αφορμή για να αρχίσει «πόλεμος ανακοινώσεων» ανάμεσα στην ομάδα από το Αγρίνιο και τη Skoda Ξάνθη.
Το βίντεο περιείχε αμφισβητούμενες φάσεις από προηγούμενα παιχνίδια στις οποίες η ομάδα από το Αγρίνιο θεωρεί ότι αδικήθηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ξανθιώτικη ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Η Skoda Ξάνθη δεν πρόκειται να είναι το εξιλαστήριο θύμα που ζητά άμεσα ή έμμεσα η συμπαθής ομάδα της Superleague (αναφερόμενη στον Παναιτωλικό)».
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση προς τη Skoda Ξάνθη όπου ανέφερε ότι: «Η συμπαθής ακριτική ομάδα, στη πρεμούρα της να εντοπίσει ‘μουρμούρες’, ‘κραξίματα’ και αποπροσανατολιστικούς μηχανισμούς σε άλλες πόλεις, δεν πρόσεξε ότι στο video που δώσαμε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται κατάφωρες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε αγώνες που ήδη έχουν γίνει, χωρίς να αναφερόμαστε –υποθετικά- στο τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ζητάμε ή επιδιώκουμε να γίνει εκείνη ή άλλη ομάδα «εξιλαστήριο θύμα».  
Ο Δελφάκης διαιτητής της αναμέτρησης  
Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Στον αγώνα που θα γίνει αύριο στα Πηγάδια ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Παναιτωλικό διαιτητής ορίστηκε ο Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας) με βοηθούς τους Αναστόπουλο (1ος – Αρκαδίας) και Τσολάκη (2ος – Αθηνών), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κύζας (Δράμας).      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr        

Super League – 23η αγωνιστική Διαιτητής Πρόγραμμα TV
Σάββατο 03 Μαρτίου 2012    
17.15: Πανιώνιος – Ατρόμητος Αθ. Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών) Novasports 2
19.30: Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας) ΝΕΤ
19.30: Άρης – Α.Ε.Κ. Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας) Novasports 1
Κυριακή 04 Μαρτίου 2012    
15.00: Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης Ντίτσος (ΕΠΣ Πρέβεζας) Novasports 2
15.00: Λεβαδειακός – Κέρκυρα Γιάχος (ΕΠΣ Χίου) Novasports 3
17.15: Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) Novasports 3
17.15: Ο.Φ.Η. – Ολυμπιακός Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) Novasports 2
19.30: Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου) Novasports 1

   

Super League Η βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 54 (22 αγ.)
2. Ολυμπιακός 52 (22 αγ.)
3. Π.Α.Ο.Κ. 39 (22 αγ.)
4. Α.Ε.Κ. 38 (22 αγ.)
5. Ατρόμητος Αθηνών 34 (21 αγ.)
6. Ο.Φ.Η. 33 (22 αγ.)
7. Αστέρας Τρίπολης 31 (22 αγ.)
8. Άρης 30 (22 αγ.)
9. Skoda Ξάνθη 29 (22 αγ.)
10. Εργοτέλης 23 (22 αγ.)
11. Πανιώνιος 23 (22 αγ.)
12. Λεβαδειακός 22 (20 αγ.)
13. ΠΑΣ Γιάννινα 18 (20 αγ.)
14. Παναιτωλικός 18 (22 αγ.)
15. Κέρκυρα 18 (21 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 12 (20 αγ.)
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …