Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επεισοδιακή σύλληψη στον αύλειο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης

Επεισοδιακή σύλληψη στον αύλειο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης

0
astynomia_ktirio_002

Δύο νεαροί και μία γυναίκα προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι από τα ανευρεθέντα της αστυνομίας

Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, τρία άτομα, μία γυναίκα 41 ετών, ένας 18χρονος και ένας 16χρονος για παραβίαση φύλαξης αρχής, απείθεια, εξύβριση, απειλή και αντίσταση. Ο 16χρονος κατηγορείται επιπλέον για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ η σχετική δικογραφία για τους άλλους δύο περιλαμβάνει το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, οι τρεις τους, μέρα μεσημέρι, προσπάθησαν να κλέψουν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, από τον προαύλιο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, όπου φυλάσσονται τα ανευρεθέντα – κλεμμένα μοτοποδήλατα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και επιχείρησαν να τους συλλάβουν.
Ωστόσο κατά την προσπάθεια της σύλληψής τους, αφού προέβαλαν αντίσταση, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς, ο 16χρονος προξένησε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και στην τζαμαρία της εισόδου του Αστυνομικού Μεγάρου, ενώ οι άλλοι δύο τραυμάτισαν ελαφρά έναν αστυνομικό.  
Σημειώνεται, ότι σε βάρος της 41χρονης εκκρεμεί μια καταδικαστική απόφαση.
Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν ενώπιόν της.   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…