Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Δ’ Εθνική: Έμεινε μόνος ο Ορφέας!

Δ’ Εθνική: Έμεινε μόνος ο Ορφέας!

0
eumoiro-empros

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η βαθμολογία      

Μόνος έμεινε ο Ορφέας Puma Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καθώς η άλλη ξανθιώτικη ομάδα που συμμετείχε σε αυτό, η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, δήλωσε την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα!
Η βαριά ήττα με σκορ 9-1 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης την προηγούμενη αγωνιστική ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα από το Εύμοιρο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα για την τρέχουσα σεζόν κι έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα επιστρέψει στα ερασιτεχνικά γήπεδα και την Α1 (Super Extra) τοπική κατηγορία της Ξάνθης.
Η ΑΕΠ Ευμοίρου εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε και πρόβλημα… «λειψανδρίας» καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της αποχώρησαν από την ομάδα για επαγγελματικούς και άλλους λόγους κι έτσι το ¨ρόστερ¨ είχε συρρικνωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται σε αρκετές αναμετρήσεις να συμπληρώσει 11άδα!
Όπως και να έχει, η ΑΕΠ Ευμοίρου απέστειλε χθες έγγραφο στην αρμόδια επιτροπή Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ και ενημέρωσε ότι παραιτείται από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η προγραμματισμένη για την Κυριακή αναμέτρηση με την Προσοτσάνη κι έτσι οι Δραμινοί θα πάρουν ένα «ξεκούραστο» τρίποντο.  
«Κομβικό» παιχνίδι για Ορφέα Puma  
Ο Ορφέας Puma πάντως συνεχίζει την προσπάθεια του για την παραμονή στην κατηγορία, όπου αναμένεται να δώσει μεγάλη «μάχη» μέχρι το τέλος καθώς όλα είναι ¨ρευστά¨, σε ότι αφορά τη βαθμολογία. Για να εξασφαλίσει τη «σωτηρία» εξάλλου, ο Ορφέας θα πρέπει να τερματίσει από την 7η θέση και ψηλότερα. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στο πρόγραμμα της, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί τον Έβρο Σουφλίου που βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά κι έτσι ο Ορφέας θα έχει την ευκαιρία, αν καταφέρει και επικρατήσει του αντιπάλου του να τον πλησιάσει στους δύο βαθμούς!
Η διαιτητική τριάδα στην αναμέτρηση Ορφέας Puma – Έβρος Σουφλίου θα είναι οι Δράγκος (διαιτητής), Μανιός – Παπανικολάου (βοηθοί), όλοι από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Παράλληλα σε άλλη μία αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής θα υπάρχει ξανθιώτικη εκπροσώπηση και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ν. Ζίχνη όπου ορίστηκε τριάδα από την ΕΠΣ Ξάνθης με τους Γκράνα (διαιτητής), Χατζημωυσιάδη – Εμπλιούκ (βοηθοί).  

 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr    

 

Δ’ Εθνική/1ος όμιλος – Κυριακή 18/03/2012 – Ώρα 16:00 18η αγωνιστική – Διαιτητές
Ορφέας Puma Ξάνθης – Έβρος Σουφλίου Δράγκος (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ν. Ζίχνη Γκράνας (ΕΠΣ Ξάνθης)
Αετός Αρριανών – Νέα Χιλή Τρακαλιάνης (Σερρών)
ΑΕ Αμπελοκήπων – Καβάλα (ματαίωση)
ΑΕ Πιερέων – Ελπίδα Σαπών Παπαϊωάννου (Δράμας)
Άρης Ακροπόταμου – Ορφέας Ελευθερούπολης Τσαλουχίδης (Κιλκίς)
Προσοτσάνη – ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου (ματαίωση)

     

Δ’ Εθνική – 1ος όμιλος Η βαθμολογία
1. Εθνικός Σιδηροκάστρου 43
2. Ν. Ζίχνη 33
3. Ορφέας Ελευθερούπολης 32
4. Νέα Χιλή 29
5. Άρης Ακροπόταμου 27
6. Προσοτσάνη 27
7. Αετός Αρριανών 26
8. Καβάλα 25
9. Έβρος Σουφλίου 25
10. Ορφέας Puma Ξάνθης 20
11. Ελπίδα Σαπών 19
12. ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου 14
13. ΑΕ Πιερέων 3
13. ΑΕ Αμπελοκήπων 1

   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …