Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τους βρήκαν αλλά …χωρίς τις λίρες

Τους βρήκαν αλλά …χωρίς τις λίρες

0
lires-empros

Εξιχνίαση κλοπής που έγινε το Σεπτέμβριο  από τις αστυνομικές αρχές Ξάνθης

Δράστες δύο Αλβανοί που κατοικούσαν στα Άβδηρα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές

Έξι μήνες μετά τη διάρρηξη σε κατοικία στην Ξάνθη και την κλοπή των 600 Αγγλικών λιρών, 230 ευρώ και κινητών τηλέφωνων οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν…δεν εντόπισαν όμως τις λίρες οι  οποίες είχαν κάνει φτερά!

Τους βρήκαν αλλά χωρίς τις λίρες
Η ληστεία είχε διαπραχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 2 Σεπτεμβρίου 2011. Οι δράστες, που όπως διαπιστώθηκε ήταν Αλβανοί υπήκοοι κατοικούσαν όμως στα ¨Άβδηρα όπου εργάζονταν σε διάφορες αγροτικές δουλειές  ηλικίας 41 και 30 ετών μπήκαν μέσα σε σπίτι και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη. «Βούτηξαν» 600 λίρες Αγγλίας, το χρηματικό ποσό των 230ευρώ , δύο (2)κινητά τηλέφωνα, τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές , δύο (2)κάρτες ανάληψης χρημάτων, μία (1) μαύρη τσάντα, δέκα (10) πούρα και διάφορα έγγραφα
Να σημειώσουμε  – σύμφωνα με πληροφορίες μας – ότι ο ιδιοκτήτης είχε λίρες στο σπίτι του επειδή είχε παιδί που σπουδάζει  στην Αγγλία και τις χρειαζόταν γι αυτό το σκοπό.

Βρήκαν και απέδωσαν 1 κινητό και μια ηλεκτρονική συσκευή 
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι των δύο δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το ένα από τα κινητά τηλέφωνα και μία από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…