Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Σκληρή αντεπίθεση Σγουρίδη σε Μάντατζη

Σκληρή αντεπίθεση Σγουρίδη σε Μάντατζη

0
sgouridis_01

Του προσάπτει τις συνέπειες του Μνημονίου που υπερψήφισε, χειραγώγηση των ψήφων της μειονότητας και ιδιοτέλεια στην πολιτική του ενασχόληση

Με σκληρά λόγια και αιχμηρό τόνο αντεπιτίθεται στην κριτική του Τσετίν Μάντατζη ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος όχι μόνο του καταλογίζει ευθύνες για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο –μιας και ο Τ. Μάντατζη με τις δηλώσεις του στο «Ε» είχε εντάξει σαφώς τον Π. Σγουρίδη στη γενιά των πολιτικών που έφτασε ως εδώ την Ελλάδα-, αλλά καταγγέλλει και τους χειρισμούς του όσον αφορά στα μειονοτικά θέματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Παναγιώτης Σγουρίδης δείχνει να ξέρει «πρόσωπα και πράγματα» για ένα πιο σκοτεινό «παιχνίδι» που καθορίζει τον τρόπο χειρισμού των θεμάτων της μειονότητας, «παίκτη» του οποίου αναδεικνύει και τον διαγραφέντα βουλευτή, ενώ τέλος αναφέρεται με καυστικό τρόπο στο πολιτικό μέλλον του τελευταίου, παραπέμποντας σε όρους της ενόργανης γυμναστικής.

Π. Σγουρίδης: «Βλέποντας το καράβι να βουλιάζει, προσπάθησε να διαφύγει ο κ. Μάντατζη»
Εργαζόμενος στους αμπελώνες, φίλοι με πληροφόρησαν ότι, ο βουλευτής Μάντατζη Τσετίν ασχολήθηκε με το όνομά μου.
Πιστεύω να το έπλυνε πριν το ‘πιάσει’ στο στόμα του για να μη μου το λερώσει.
Και επειδή έχει κοντή μνήμη, θέλω να τον πληροφορήσω ότι, από το 1994 μέχρι το 2004 που ήμουν κυβερνητικός βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής, η Θράκη, η Ξάνθη και ο λαός τους – χριστιανοί και μουσουλμάνοι -, γνώρισαν ευημερία με εργοστάσια ανοιχτά και εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση. 
Όσο δε για τους ‘φανταστικούς εχθρούς’, που επικαλείται ότι κατασκευάζαμε, έχω να δηλώσω ότι, αυτός και οι όμοιοί του, οδηγούμενοι από γνωστά κέντρα έπλαθαν τέτοιους, για να χειραγωγήσουν τις ψήφους της μειονότητας.
Και ενώ αυτός ψήφισε το 1ο Μνημόνιο, ως μη όφειλε, – όταν εγώ εξ΄αρχής ήμουν αντιμνημονιακός – βλέποντας το καράβι να βουλιάζει, προσπάθησε να διαφύγει, όπως τα γνωστά ζωντανά, παριστάνοντας το λαϊκό ήρωα.
Είναι ώρα να μας πει, ποιες ήταν οι μυστικές συμφωνίες που έκλεινε το ΠΑΣΟΚ με τη μειονότητα, μέσω αυτού, και οι οποίες ισχυρίζεται ότι δεν τηρήθηκαν, γιατί εγώ γνωρίζω ότι μυστική διπλωματία δεν πρέπει να γίνεται μέσα στη χώρα. Τέλος, να μας πει , ποια πολιτική «κωλοτούμπα» πρόκειται να κάνει και με ποιόν πολιτικό φορέα, προκειμένου να σώσει τον  εαυτό του και όχι το λαό της Ξάνθης και της μειονότητας, για την οποία ιδιαιτέρως κόπτεται. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…