Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πληθαίνουν τα βλέμματα προς τον Βλαχοδήμο

Πληθαίνουν τα βλέμματα προς τον Βλαχοδήμο

0
vlaxodimos-empros

Στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Skoda Ξάνθη

Βίντεο, ανάλυση και χαλάρωμα στη χθεσινή προπόνηση        

Τι κι αν βρίσκεται λιγότερο από ένα χρόνο στην Ελλάδα και έχει παίξει σε 19 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα καθώς έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του για λογαριασμό της Skoda Ξάνθη.
Εδώ και καιρό είχαμε αποκαλύψει ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο ¨στόχαστρο¨ των Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ενώ πλέον για την απόκτηση του ενδιαφέρονται και ομάδες από το εξωτερικό!
Τον προηγούμενο αγώνα της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν ¨σκάουτερς¨ των Λιλ (Γαλλία), Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) και Κασίμπασα (Τουρκία). Τα «λαγωνικά» των παραπάνω ομάδων είχαν προτεραιότητα να παρακολουθήσουν παίκτες των γηπεδούχων (Σιμάο, Μαυρίας) όμως δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Βλαχοδήμου ο οποίος είχε κάποιες καλές ενέργειες στο παιχνίδι ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόσθεσαν και το όνομα του Βλαχοδήμου στις σημειώσεις τους, ειδικότερα ο εκπρόσωπος της Κασίμπασα ο οποίος ρώτησε κι ενημερώθηκε σχετικά για τον παίκτη της Ξάνθης.
Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βλαχοδήμου έχουν δείξει τον τελευταίο καιρό και οι Φιορεντίνα, Άγιαξ και Χέρενφεν οι οποίοι παρακολουθούν στενά το τελευταίο διάστημα τις επιδόσεις του.
Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω σενάρια, δεν αποκλείεται στην επόμενη κιόλας μετεγγραφική σεζόν του ερχόμενου καλοκαιριού, κάποιοι από τους –ανεπίσημους μέχρι στιγμής- μνηστήρες να κινηθεί για την απόκτηση του ταλαντούχου και ελπιδοφόρου Έλληνα παίκτη.
Πάντως ο φιλόδοξος νεαρός, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στο μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης!  
«Χαλαρή» η χθεσινή προπόνηση  
Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη.
Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γήπεδα της ομάδας και ακολούθησαν διαφορετικές ασκήσεις εκγύμνασης  – σε χαλαρούς ρυθμούς – ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Μετά τις αερόβιες (τρέξιμο) ασκήσεις κάποιοι παίκτες δούλεψαν στην αίθουσα γυμναστηρίου και κάποιοι άλλοι σε διαφορετικούς τομείς εκγύμνασης.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε να χαλαρώσουν το απόγευμα της Τρίτης με υδρομασάζ ούτως ώστε να επανέλθουν πλήρως για την συνέχεια του πρωταθλήματος.  
Βίντεο και ανάλυση  
Στο τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε στους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας βίντεο από προηγούμενα παιχνίδια και εστίασε στις βελτιώσεις που πρέπει να κάνει η Skoda Ξάνθη στη συνέχεια.
Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε τα παράπονα προς τους παίκτες του για την αντίδραση που είχαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, όπου η ξανθιώτικη ομάδα δέχθηκε και τα τρία γκολ από τους «πράσινους» προς το τέλος του αγώνα, από το 78′ και μετά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο.
Για αυτό το λόγο, ο Ουζουνίδης έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Παρατήσατε το παιχνίδι στο τέλος και αδικήσατε τους εαυτούς σας».
Από εκεί και πέρα, στην Ξάνθη στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο επιστρέφουν οι Βάλλας και Ντάνι, καθώς εξέτισαν τις τιμωρίες τους.
* Ο Μαρσελίνιο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με την Κέρκυρα που είναι προγραμματισμένο για την 24η αγωνιστική ημέρα της Super League.        

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…