Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Γιατρό να γράφουν τα φάρμακά τους

Γιατρό να γράφουν τα φάρμακά τους

0
nazir_hasan-empros

Ζητά για τους κατοίκους Θερμών ο πρώην Πρόεδρος, Ναζήρ Χασάν  

Μπορεί να μη συμμετέχει στα κοινά από θέση πλέον ο πρώην κοινοτάρχης Θερμών κ. Χασάν Ναζήρ, όμως το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των συγχωριανών του συνεχίζεται.
Έτσι, επισκέφθηκε την εφημερίδα μας και εξέθεσε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της πρώην κοινότητας Θερμών και νυν δήμου Μύκης.
Ο κ. Ναζήρ λοιπόν επεσήμανε ότι οι κάτοικοι, κυρίως οι ηλικιωμένοι, αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα με την έλλειψη αγροτικών γιατρών για να μπορούν πέρα από τις τρέχουσες ανάγκες εξέτασης να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους.
Έτσι, ενώ κατά το παρελθόν ως κοινότητα είχαν και δύο αγροτικούς γιατρούς στις Θέρμες, σήμερα για ένα απλό γράψιμο φαρμάκων, πάνε στο Κέντρο Υγείας Εχίνου. Και αυτό το δρομολόγιο για τους ηλικιωμένους είναι ένας γολγοθάς κυρίως το χειμώνα.
Γι’ αυτό προτείνει ο κ. Ναζήρ Χασάν, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνει γιατρός στις Θέρμες όπου υπάρχει και το ιατρείο, για να γράφουν τα φάρμακά τους κι έτσι να εξυπηρετούνται τουλάχιστον στον τομέα αυτόν.  
Τρία χωριά αποκλεισμένα
Με την ευκαιρία της συζήτησης για το παραπάνω θέμα, ο κ. Ναζήρ μας ενημέρωσε ότι τα χωριά Διάσπαρτο, Κοτάνη και Κίδαρις, είναι αποκλεισμένα από την τελευταία χιονόπτωση.
Οι δρόμοι, μας είπε χαρακτηριστικά, είναι κλειστοί και θα πρέπει ο δήμος να φροντίσει ν’ ανοίξουν.
«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…