Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Χωρίς Πόι τα πλάνα ενόψει Άρη

Χωρίς Πόι τα πλάνα ενόψει Άρη

0
poi-empros

Στον κυριακάτικο αγώνα θα εκτίσει την τιμωρία ο Αργεντινός

Χωρίς φιλάθλους στα Πηγάδια οι «κίτρινοι» – ζητούν άρση του σχετικού μέτρου για το συγκεκριμένο παιχνίδι

Με απογευματινή προπόνηση άρχισε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (05/02) στις 19:30 στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Μετά τις απαραίτητες ανάσες που πήραν οι παίκτες στο ρεπό της Δευτέρας, η επιστροφή τους χθες στα γήπεδα περιελάμβανε γυμναστική και ασκήσεις σε έντονους ρυθμούς, οι οποίοι θα ανεβαίνουν σταδιακά στις επόμενες προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε.
Η ήττα που γνώρισε η Skoda Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική και κυρίως ο τρόπος που σημειώθηκε έχει πεισμώσει προπονητικό επιτελείο και παίκτες οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να πλησιάσει κι άλλο.  
Χωρίς προβλήματα τραυματισμών αλλά με απόντα τον Πόι
Το ευχάριστο νέο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι στο ¨απουσιολόγιο¨ δεν βρίσκεται κάποιος τραυματίας κι έτσι εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχουν απουσίες, εκτός του Πόι.
Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής με την οποία τιμωρήθηκε λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόι έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς πρωταθλήματος φέτος και είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην εξέδρα, με τον Ουζουνίδη να μη μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Ωστόσο στα ευχάριστα συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Θόδωρου Βασιλακάκη και Πέτρου Μάνταλου οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.  
Αυτή την εβδομάδα επιτρέπονται οι μετακινήσεις φιλάθλων;
Όπως φαίνεται, για ακόμη μία φορά θα γίνουμε θεατές του «θεάτρου» με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που λέγεται ελληνικός αθλητισμός και ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες στη χθεσινή συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας, αποφασίστηκε να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς ισχύει(;) ο αθλητικός νόμος που αφορά την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων.
Μέχρι εδώ όλα καλά με την Α.Δ. Ξάνθης να τηρεί σωστά το γράμμα του νόμου, ωστόσο η ΠΑΕ Άρης με επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, ζητάει να αρθεί το μέτρο για το κυριακάτικο ματς και να επιτραπεί η μετακίνηση των Θεσσαλονικέων εκδρομέων στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Κι αυτό γιατί υπάρχει η δέσμευση πως θα χρησιμοποιηθεί ικανός αριθμός ανθρώπων «σεκιούριτι» που θα μισθώσει η ΠΑΕ Άρης ώστε να μην παραβεί κανείς τα πλαίσια, ενώ στην ίδια επιστολή αναφέρεται ότι και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη συναινεί στο να υπάρξει παρουσία των φιλάθλων του Άρη στη Θύρα Δ του «Skoda Ξάνθη Arena».
Μάλιστα οι παράγοντες των «κίτρινων» σχολίασαν αρνητικά το ότι μόλις πριν δύο εβδομάδες με εντολή του κ. Μπιτσαξή «παρακάμφθηκε» ο σχετικός νόμος και δόθηκαν 1200 εισιτήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ενώ το ίδιο συνέβη και με Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκό.
Πλέον απομένει να δούμε αν αυτή την εβδομάδα επιτρέπονται ή όχι οι μετακινήσεις φιλάθλων, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι «θύματα» του παραλογισμού και των αποφάσεων που παίρνονται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά ήταν πριν λίγο καιρό 50 Ξανθιώτες φίλαθλοι, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει μέχρι την πόλη των Ιωαννίνων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά λόγω του σχετικού νόμου τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο κι έτσι επέστρεψαν άπραγοι!    

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr  

   
SUPER LEAGUE  
20η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2012
17.15: Εργοτέλης – Ο.Φ.Η.
17.15: Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα
19.30: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2012
15.00: Αστέρας Τρίπολης – Δόξα Δράμας
15.00: Παναιτωλικός – Ατρόμητος Αθ.
17.15: Α.E.K. – Πανιώνιος
19.30: Skoda Ξάνθη – Άρης
19.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός  
Η βαθμολογία:
1. Παναθηναϊκός 48 (19 αγ.)
2. Ολυμπιακός 43 (19 αγ.)
3. Π.Α.Ο.Κ. 35 (19 αγ.)
4. A.E.K. 34 (19 αγ.)
5. Skoda Ξάνθη 29 (19 αγ.)
6. Ο.Φ.Η. 29 (19 αγ.)
7. Ατρόμητος Αθ. 27 (18 αγ.)
8. Άρης 25 (19 αγ.)
9. Εργοτέλης 22 (19 αγ.)
10. Πανιώνιος 22 (19 αγ.)
11. Αστέρας Τρίπολης 22 (18 αγ.)
12. Παναιτωλικός 17 (17 αγ.)
13. ΠΑΣ Γιάννινα 14 (17 αγ.)
14. Κέρκυρα 12 (17 αγ.)
15. Λεβαδειακός 10 (15 αγ.)
16. Δόξα Δράμας 6 (15 αγ.)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…