Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τιμητική διάκριση της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.B.E.E. Στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»

Τιμητική διάκριση της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.B.E.E. Στα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»

0
SUNLIGHT_-empros

H ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, σε αναγνώριση του επιχειρηματικού έργου της στη Βόρεια Ελλάδα, απέσπασε το Βραβείο «Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης». Συγκεκριμένα, η SUNLIGHT ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα το 1991, στην περιοχή Νέο Όλβιο Ξάνθης, επενδύοντας συστηματικά στην ανάπτυξη του βιομηχανικού συγκροτήματός της, το οποίο συγκαταλέγεται στα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης στον τομέα δραστηριοποίησής της.
To εργοστάσιο, αποτελώντας τον κεντρικό πυρήνα ανάπτυξης της εταιρείας, απασχολεί 350 εργαζομένους. Διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής μπαταριών για βιομηχανικές και προηγμένες εφαρμογές και παράλληλα γραμμές συναρμολόγησης για πληθώρα ενεργειακών συστημάτων. Η παραγωγική του δυναμικότητα επεκτείνεται διαρκώς, ενώ 98% των παραγόμενων προϊόντων εξάγονται σε παγκόσμιο επίπεδο, στο πλαίσιο του καθαρά εξαγωγικού προσανατολισμού της SUNLIGHT.
Η λειτουργία του συμβαδίζει με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), συστήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος (ISO 14001) καθώς και συστήματος Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας ανθρώπινου δυναμικού (BS OHSAS 18001).
Στο χώρο του στεγάζονται πρόσθετα το Κέντρο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μεταφορών, καθώς επίσης το εξειδικευμένο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της SUNLIGHT, το οποίο εστιάζει στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση υψηλής ποιότητας καινοτόμων συστημάτων αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας.
Η βράβευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο ΣΒΒΕ, σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με τίτλο «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδας». «Τα Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος αποτελούν ένα νέο θεσμό για την επιχειρηματική δραστηριότητα, στόχος του οποίου είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στον επιχειρηματικό χώρο. Η βράβευσή μας αποτελεί μια ηθική επιβράβευση των προσπαθειών μας τα τελευταία 20 χρόνια και δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ενδυνάμωση της μεταποιητικής δραστηριότητας στη χώρα μας.» δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας κος Χρήστος Καρτάλης.
H εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ -συμφερόντων Π. Γερμανού- διανύει μια δυναμική πορεία άνω των 20 ετών στην ελληνική και διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Η SUNLIGHT συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με υψηλές τεχνολογικές και ενεργειακές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιδόματα: Κόφτες για τους ελεύθερους επαγγελματίες που εμφανίζονται… φτωχοί και νέα φορολογική κλίμακα

Σφίγγει ο κλοιός για τους φοροφυγάδες Κόφτες στη χορήγηση των επιδομάτων στους ελεύθερους …