Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης σε ασανσέρ

Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης σε ασανσέρ

0

Πήγαινε στο φροντιστήριό της στο κέντρο της πόλης το πρωί της Κυριακής

Ανάλογο περιστατικό είχε να εμφανιστεί τουλάχιστον δύο χρόνια στην Ξάνθη
Ευτυχώς δεν επεχείρησε να τη βιάσει…

Μια πολύ τραυματική εμπειρία βίωσε ένα 15χρονο κορίτσι.  Ειδικότερα την Κυριακή το πρωί και ενώ ανέβαινε με το ασανσέρ στον 4ο όροφο για να πάει στο φροντιστήριο της, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ένα άγνωστος άνδρας ηλικίας από 20 – 30 ετών που είχε επιβιβαστεί κι αυτός μαζί της στο ασανσέρ την παρενόχλησε σεξουαλικά, από απόσταση, προβαίνοντας σε επίδειξη και άσεμνες χειρονομίες, προκαλώντας της σοκ! Ευτυχώς δεν επεχείρησε να τη βιάσει…

Τον ψάχνει η αστυνομία
Άμεσα ενημέρωσε την οικογένειά της και την ίδια στιγμή κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Οι αστυνομικοί της επέδειξαν φωτογραφίες για τυχόν αναγνώριση του δράστη όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του άγνωστου άνδρα.  Πάντως η ύπαρξη ενός επιδειξία έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά στους αστυνομικούς της πόλης μας.  Η ενέργειά του να προβεί μέσα σε κεντρικό κτίριο της πόλης σε αυτή την πράξη, προβληματίζει για το θράσος και την κατάσταση του δράστη. Ανάλογο περιστατικό είχε να εμφανιστεί τουλάχιστον δύο χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες μας από αστυνομικές πηγές. Οι ειδικοί πάντως συνιστούν στις νεαρές κοπέλες να αποφεύγουν τη συνύπαρξη με άγνωστους άνδρες σε ασανσέρ και γενικότερα να είναι προσεκτικές.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας η οποία και θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Μαριάννα Ξανθοπούλου
mariana@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…