Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Χτύπησε» τη ΣΕΚΕ η «Παρασκευή και 13»

Χτύπησε» τη ΣΕΚΕ η «Παρασκευή και 13»

0
seke_listia_2012

Διάρρηξη με λεία 38.000 € στο αυτοκίνητο που οδηγούσε υπάλληλος της εταιρίας

Δύο άγνωστοι χωρίς κουκούλες έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού στην οδό Λευκίππου. Αναζητούνται από την αστυνομία

Γουρσούζικη βγήκε η «Παρασκευή και 13» της προηγούμενης εβδομάδας για τη ΣΕΚΕ, εξαιτίας της διάρρηξης που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που μετέφερε 38.000 ευρώ της εταιρίας, τα οποία προοριζόταν για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Δράστες ήταν δύο άγνωστοι άνδρες που έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και αφαίρεσαν το ποσό.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Λευκίππου απέναντι από τηνAlpha Bank, όταν δύο άτομα χωρίς κουκούλες έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού από αυτοκίνητο που οδηγούσε υπάλληλος της εταιρίας και αφαίρεσαν το ποσό. Επιτόπου κατέφθασαν άνδρες της Ασφάλειας και ο διευθυντής της ΣΕΚΕ Ανέστης Καραπαπάζογλου, ο οποίος ενημέρωσε το «Ε» ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ο κλητήρας της εταιρίας και ότι το ποσό προοριζόταν για τη μισθοδοσία υπαλλήλων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες ήταν γύρω στα 30, δε φορούσαν κουκούλες και έφυγαν πεζή με γοργό βήμα από το σημείο αμέσως μόλις απέσπασαν το ποσό. Την προσοχή των ανθρώπων που έτυχε να βρεθούν στο σημείο απέσπασε ο δυνατός θόρυβος από το σπάσιμο του τζαμιού, ενώ ο ένας από τους δύο έδωσε την εντύπωση ότι κατά την τροπή τους σε φυγή μιλούσε στο κινητό.
Η αστυνομία φαίνεται να εικάζει ότι το «χτύπημα» δεν ήταν τυχαίο και ότι ενδέχεται οι δράστες να είχαν κάποια πληροφόρηση ή να παρακολούθησαν το αυτοκίνητο, διαπιστώνοντας ότι πραγματοποιούσε συναλλαγές, εξαιτίας του γεγονότος ότι «χτύπησαν» μόνο στο συγκεκριμένο όχημα, ενώ παρόμοιο περιστατικό δεν έχει σημειωθεί στο σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις προθέσεις τους ήταν να επιχειρήσουν να αντλήσουν στοιχεία από την κίνηση λογαριασμών στο σύνολο των τραπεζών της Ξάνθης.
Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και οι δράστες αναζητούνται.


Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…