Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Πρώτη του χρόνου με πολλή… ησυχία

Πρώτη του χρόνου με πολλή… ησυχία

0
just_born-empros

Μόνο ένα αγοράκι ήρθε στον κόσμο από το Νοσοκομείο Ξάνθης της 1η Ιανουαρίου

«Σιγή ασυρμάτου» σε Αστυνομία και Πυροσβεστική. Μόλις ένας απεγκλωβισμός καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων 2012

Μία εντυπωσιακά ήσυχη πρώτη του χρόνου έζησε η Ξάνθη την 1η Ιανουαρίου 2012, με την πόλη να υποδέχεται τη νέα χρονιά χωρίς επεισόδια ή δυσάρεστα συμβάντα. Ωστόσο, η νέα χρονιά ήταν τόσο ήσυχη που ακόμη και το πρώτο κλάμα του πρώτου μωρού του 2012 δεν ακούστηκε, παρά μόνο το απόγευμα της ημέρας, όταν μία γυναίκα από το Δροσερό έφερε στον κόσμο στις 4.40 μμ ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας. Το βρέφος αυτό ήταν και το μόνο που γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπως μας πληροφορεί και ο διοικητής κ. Θανάσης Μπαμπαλίδης, αν και την επόμενη ημέρα άλλες τέσσερις μητέρες ήταν ετοιμόγεννες.
Κατά τα άλλα, δεν σημειώθηκαν δυσάρεστα συμβάντα το τμήμα Επειγόντων, όπως έχουν συνηθίσει σε άλλες περιπτώσεις γιορτών και εκδηλώσεων, με τσακωμούς και ατυχήματα, κατά κύριο λόγο, ενώ απασχόλησε μόνο ένα τροχαίο που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα την παραμονή με τραυματισμό, όχι πολύ σοβαρό.

Χωρίς κλήσεις για επέμβαση Αστυνομία και Πυροσβεστική
«Σιγή ασυρμάτου» σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, όπου οι άνδρες που βρισκόταν σε υπηρεσία πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ Πρωτοχρονιάς, χωρίς να απαιτηθεί η επέμβασή τους. Ο αστυνομικός διευθυντής λέει χαρακτηριστικά στο «Ε» ότι: «δεν ήρθε ακόμα η πρώτη είδηση», επειδή ακριβώς δε σημειώθηκε καμία κλήση στην αστυνομική υπηρεσία και ευχήθηκε αυτό να ισχύσει και όλη την υπόλοιπη χρονιά.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε σπίτι περίπου στις 12.30 πμ εξαιτίας της αναζωπύρωσης του τζακιού, αλλά όταν πήγαν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για εσφαλμένη εντύπωση των ιδιοκτητών, οπότε και αποχώρησε, Ουσιαστικά, η πρώτη παρέμβαση του έτους ήταν για απεγκλωβισμό από ασανσέρ στις 8 το πρωί, στην οδό Μαραθώνος.

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …