Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Εκδήλωση γεμάτη ποδοσφαιρικές… αναμνήσεις

Εκδήλωση γεμάτη ποδοσφαιρικές… αναμνήσεις

0
kopi_pitas-empros

Έκοψαν τη βασιλόπιτα οι παλαίμαχοι Α.Ο.Ξ. – Skoda

Τιμήθηκαν πρόσωπα που προσέφεραν στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο    

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Α.Ο.Ξ. – Skoda, πραγματοποίησαν τη γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο «Le Chalet».
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας, σε παρέες ή συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, συγκεντρώθηκαν για να τηρήσουν το έθιμο αλλά και να αναπολήσουν ιστορίες ποδοσφαιρικές και μη από το παρελθόν.
Οι καλές σχέσεις που διατηρούν εξάλλου τα περισσότερα μέλη μεταξύ τους, έχουν ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο να ανανεώνουν το ραντεβού τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που εκτός από το έθιμο της κοπής της πίτας συνδυάζεται με πλούσιο φαγοπότι, χορό και διασκέδαση, με τα μέλη να ανταλλάσουν ευχές αλλά και πειράγματα με τις αστείες ιστορίες που διηγούνται να προσφέρουν άφθονο γέλιο.
Στη φετινή γιορτή, ο σύλλογος παλαιμάχων πραγματοποίησε και τρεις βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον ξανθιώτικο αθλητισμό. Συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Μιχάλη Καλφίδη (ιατρός – παράγοντας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου), Αλέκο Μαλαδένη (παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Skoda Ξάνθη) και Χασάνογλου Χαλήτ (παλαίμαχος παίκτης νυν προπονητής στον Ερ. Αστέρα Σελέρου). Οι τρεις βραβευθέντες φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για τις τιμητικές βραβεύσεις, ενώ σύντομο χαιρετισμό και ευχές για υγεία απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρ. Διαμαντής.
Εκτός των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μέλη του Δ.Σ. και του τεχνικού επιτελείου της ξανθιώτικης ΠΑΕ, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης και οι αρχηγοί της Skoda Ξάνθη Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Κώστας Φλίσκας και Μάουρο Πόι, αλλά και ο παλιός προπονητής της Ξάνθης (1992-94), Βλάντιμιρ Ταμπόρσκι.
Όσον αφορά τους ¨τυχερούς¨ που βρήκαν τα φλουριά στις δύο βασιλόπιτες που κόπηκαν, έπεσαν στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – νυν προπονητή, Γιώργο Μαραντά

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…