Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Χάρηκαν το ποδόσφαιρο οι νεαροί παίκτες των ακαδημιών

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο οι νεαροί παίκτες των ακαδημιών

0
skoda_xanthi-empros

Στο «2ο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά» που έγινε στο Αθλ. Κέντρο Πηγαδίων

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία


Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα προσέφεραν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το τουρνουά ακαδημιών οι νεαροί ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος σε αυτό.
Τη διοργάνωση του «2ου Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά» ανέλαβε η Skoda Ξάνθη και τα πήγε πολύ καλά από οργανωτικής πλευράς, ενώ οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2012 στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου των Πηγαδίων.  
Οι νικητές ανά κατηγορία
Οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν ανάλογα με τα ηλικιακά τμήματα των ομάδων που πήραν μέρος (junior, παιδικό, προπαιδικό) και στο τέλος εκτός από την χαρά του παιχνιδιού και τις αγωνιστικές εμπειρίες οι μικροί ποδοσφαιριστές παρέλαβαν σχετικά διπλώματα συμμετοχής. Με κάθε επισημότητα από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας (Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάνταλο, Μπέρτο, Βλαχοδήμο) οι νικήτριες ομάδες και οι MVP παρέλαβαν τιμητικές διακρίσεις για να κλείσει το υπέροχο αυτό τριήμερο με αναμνηστικές φωτογραφίες και πολλά αυτόγραφα.
Στην κατηγορία Junior την πρώτη θέση κατέλαβε η ακαδημία του ΑΟ Βιστονίδας ενώ κατά σειρά οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι: Skoda Ξάνθη Β’, Καππαδόκες, Πανδραμαϊκός, Skoda Ξάνθη Α’, Πανθρακικός, Γιαννιτσά, Πιερικός.
Στην κατηγορία Junior κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Τουρατζίδης του ΑΟ Βιστονίδας με 5 γκολ, καλύτερος τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ο Αποστολίδης της Skoda Ξάνθη και καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Μητακόπουλος της Ακαδημίας Γιαννιτσών.
Στην κατηγορία Προπαιδικού την πρώτη θέση κατέλαβε η Ακαδημία Γιαννιτσών και ακολούθησαν κατά σειρά οι: Πανθρακικός, Skoda Ξάνθη, Καππαδόκες, Πανδραμαϊκός, ΑΟ Βιστονίδας, Πιερικός και Ορφέας Puma Ξάνθης.
Στην κατηγορία Προπαιδικού κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Τσακανίκας των Καππαδοκών με 4 γκολ, καλύτερος τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ο Τζελέπης του Πανθρακικού και καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Γκαραντζιάς του Πιερικού.
Στην κατηγορία Παιδικού την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Καππαδόκες και ακολούθησαν οι Πιερικός, Ορφέας Puma, Γιαννιτσά, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ Δράμας, ΑΟ Βιστονίδας και Skoda Ξάνθη.
Στην κατηγορία Παιδικού κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Παπακαρμέζης της Ακαδημίας Γιαννιτσών με 4 γκολ, καλύτερος τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ο Ζιώγας των Καππαδοκών και καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Μπαμπούρης του Ορφέα Puma.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …